Dag 26: Seattle WA - Frankfurt Duitsland - Schiphol - Heerjansdam.

Door Koos en Hannie Geskus - A long time ago

We zijn dus om 8:15 uur aangekomen op vliegveld Frankfurt in Duitsland en moeten nog even naar Amsterdam. We gingen verder met Lufthansa naar Amsterdam. We vonden het eten van Lufthansa stukken beter dan van de heenreis met United Airlines. We moesten nog even door de douane en daar werd mij gevraagd hoe lang ik in Amsterdam zou blijven? Ik wist even niets te zeggen, want ik was niet voornemens om daar te blijven. Mijn gezicht sprak al boekdelen en de man begreep al dat er iets mis was. ik zei toen maar dat ik in Nederland woonde en daar nog wel even zou blijven en hij keek nog maar eens in mijn paspoort en bemerkte zijn vergissing. Hij moest er zelf ook wel even om lachen en wij ook natuurlijk. Voor de rest ging de reis voorspoedig en we waren om 10:30 uur op Schiphol aangekomen, de koffers kwamen ook heel snel en op naar de taxi die ons 4en zou thuis brengen. En ja, helaas zit het er op. We zijn een ervaring rijker, veel gezien en gedaan en heel veel km's gereden. Uiteindelijk meer dan 6000 km zelf en dan nog eens met alle openbaar vervoermiddelen. We kunnen terugzien op een zeer geslaagde vakantie in de USA! Voor herhaling vatbaar? Wie weet!

Reacties

Marleen Broeders A long time ago

Het was leuk om je verslag te lezen en zo een beetje met jullie mee te reizen, de foto's zijn prachtig.

Mieke A long time ago

Zo heb ik ook nog kunnen genieten van jullie prachtige reis en mooi verslag en de foto's

Marian A long time ago

Hallo Hannie en Koos,

Jullie zijn weer thuis, zal we gek zijn....na 4 weken in een camper....
wel weer veel meer huishoudelijk werk, dat is wel jammer....
Ik heb nog niet alles van jullie gelezen, maar dat ga ik zeker nog doen. Wij gaan nu richting Vancouver waar wij donderdag de camper in gaan leveren. Wij komen zaterdag thuis. Vliegen rechtstreeks, dat is wel erg lekker. Leuk om jullie 'gesproken'te hebben en wie weet tot een volgende blog...
En ik ben blij dat jullie er geen spijt van hebben zoals ik al zei!!

Groet, Marian en Jos

Koos en Hannie Geskus A long time ago

Hallo Marian en Jos,
Ja wij zijn idd weer thuis na deze geweldige ervaring. We hebben het uitstekend naar ins zin gehad. Ja het was wel weer even wennen, we waren vrijdagmiddag thuis en maandag zat ik gelukkig weer in het ritme van thuis. Mijn hoofd zit nog vol met alles wat we hebben ervaren en als ik de foto's terugzie, het zijn er ongelooflijk veel geworden, dan komen er nog meer herinneringen terug. We hebben zoveel ervaren in die bijna 4 weken, maar dit nemen ze ons niet meer af! Jullie nog veel plezier en ik zal zo nu en dan even jullie verhalen weer gaan lezen! Groetjes en leuk om via deze weg kennis te hebben gemaakt met jullie! Groetjes Koos en Hannie.

Jos en Marian A long time ago

Geniet nog maar lekker lang na...
As je nu een serie op TV ziet ga je kijken of je daar toevallig geweest bent...
Groet, Marian en Jos
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!