11 mei Red Deer

Door Jos en Marian - 12-05-2015 07:35

Het was behoorlijk koud vannacht, maar de kachel doet het gelukkig goed, Piet en Ellen!! Het bleek ook gesneeuwd te hebben.  

Vertrokken uit Calgary, maar niet voordat we naar de Harley winkel waren geweest voor weer een shirt...

En wat ik me hierbij precies moet voorstellen?

Ook zijn we naar de Olympic Oval geweest, erg leuk om te zien waar Yvonne van Gennip in 1988 drie medailles won en Sven Kramer zijn 7e wereldtitel allround behaalde. Alleen jammer dat Jeremy Wotherspoon er niet was :-).

Het gebouw valt niet erg op, het staat temidden van universiteisgebouwen en een groot hotel.

Daarna getankt en via de Stoney Trail, de Crowchild Trail en de Cowboy Trail richting Red Deer. Toch weer een mooi landschap, het wordt overal al wat groener.  Heerlijk geluncht in Cochrane, bij een Grieks restaurantje met een terras, heerlijk buiten gezeten met 'Spanakopita' en een salade..

Via Bowden even bij de kennissen van Carla aangeweest, erg gezellig, daardoor wat later op Westerner Campground in Red Deer, erg druk, maar voor 1 nachtje is dat niet erg...

p.s.

We komen steeds een truck van Co-op tegen en dan denk ik even dat het een truck van Bolletje is.....

 

 

Reacties

Ellen koning 12-05-2015 08:40 {{button-28197}}

Fijn dat de kachel het doet.....mazzel😏
Die hebben we hier niet nodig.
Gisteren heerlijk buiten kunnen zitten in de zon. Zelfs buiten gegeten.

Lijkt wel wat op bolletje ja:) grappig!!

Volgens mij komt Jos in het Guinness book of records met z'n aantal Harley shirts 😄😄😄😄

Liefs.....

Koos en Hannie Geskus 12-05-2015 16:26 {{button-28203}}

Jos en Marian, ook jullie hebben een mooie reis en ook al veel km gereden. Wij hebben ook niet altijd even een goede wifi verbinding. Maar me nu even bij kunnen lezen. Wij zijn idd naar de Boeing fabriek geweest en ook wij vonden het bijzonder interessant. Wij gaan vandaG nog even bij historic flight kijken, dat is vlakbij de Boeing fabriek. Morgen moeten we de camper inleveren en donderdag vliegen we via Frankfurt terug naar Amsterdam en zit onze reis erop. Wij hebben in totaal zo'n 6000 km gereden. Was wel veel, maar we hebben veel gezien. Als ik thuis ben, zal ik jullie nog wel even blijven volgen. Nog een goede reis en je verhaaltjes zijn ook leuk om te lezen en de foto's mooi. Ook wij hebben een foto van zo'n beestje volgens mij en dat was aan de kust.

annemieke 12-05-2015 18:31 {{button-28206}}

o wat lekker spanakopita dat lus ik ook erg graag, wij gaan nu ook uit eten, (ik weet alleen nog niet wat). Jos vd Marel was vandaag voor het laatst, en we hadden een borrel gekregen, hij kwam met zijn vrouw, was nog wel effe gezellig. Succes met de reis verder!

Ellen S 12-05-2015 21:12 {{button-28213}}

Tja, met zo'n trip valt 5 dagen Berlijn in het niet.
Alhoewel, ook veel foto's en vriendelijke mensen en natuurlijk smakelijk te eten en te drinken. Het zit er voor ons weer op, maar het was erg leuk samen. Bedankt voor de kaart. Ruim op tijd, fijn dat je er aan gedacht hebt. (Kon niet missen). Ik geniet van jullie verslagen en foto's. Have fun!

Linda 12-05-2015 21:22 {{button-28215}}

Gelukkig dat jullie 40 kg mogen meenemen. Puzzels, Harley shirts en al dat eten dat jullie doen. Lekker hoor. Nog veel plezier

Van je moeder. 14-05-2015 10:38 {{button-28269}}

Nou dat word weer aan de lijn, als je terug bent. hier maar weer een biskwietje bij de koffie. We hebben nog een rol staan.We zitten te wachten dat de zorg komt... dus even wat tijdverdrijf met jullie leuke verhalen en foto's!!Liefs van je moeder, en zus XX

Henk en Wilma 14-05-2015 21:46 {{button-28279}}

Hallo luitjes, wat leuk jullie reis zo te kunnen volgen. Wat een geweldige trip maken jullie en met dit verslag kunnen jullie er nog jaren van nagenieten. Wij kijken weer uit naar jullie volgende reiservaringen. Geniet ervan!

ina 16-05-2015 19:57 {{button-28343}}

kijk alweer uit naar ons bijkletsen bij de hilbillies onder het genot van "real pancakes"
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan