19 mei Burnaby

Door Jos en Marian - 20-05-2015 21:21

19 mei

Mooie douches op de camping...Het is al aardig warm, deze camping is er een voor zonaanbidders.

Vandaag richting Vancouver, een lange rit, maar zoals steeds, erg mooi. Jos heeft het eerste stuk gereden, een weg met mooie bochten voor hem.

Er zijn smalle tunnels waar ook de fietsers door kunnen/moeten. Dan moeten ze eerst op een knop drukken, dan gaan er in de tunnel lampen knipperen. Je moet er niet aan denken. 

Onderweg even gekeken bij een rommelmarkt en daar een keramiek bordje gekocht met daarop 'haringeters' van Koninklijke Goedewaagen uit Gouda voor

$ 5,00. Misschien moet ik nog naar Kunst en Kitsch haha .......   

Daarna heb ik een tijdje gereden. Werd wel steeds drukker. We gaan nog in Chilliwack kijken naar het huis waar mijn nicht Loes ooit heeft gewoond. Adres gevonden, maar het was een doodlopende straat, dan ga je daar niet in met een camper om even foto's te maken. Vooral omdat er ook bordjes staan met 'neighbours crime watch'. Toen ben ik er maar even doorheen gelopen, en wat foto's gemaakt.

Daarna ging Jos weer rijden, en dat was maar goed ook, zo druk in de spits naar Vancouver, of eigenlijk Burnaby, een voorstad. Onderweg nog wel een mooi shirt gescoord...

Op de camping Burnaby Cariboo RV park aangekomen. Het ziet er mooi uit, maar kleine plekken en erg duur.

Maar goed, we blijven hier 2 nachten, morgen de koffers inpakken en donderdag de camper inleveren.

p.s. Het is nu woensdagmorgen 10.50 en het is hier al erg warm. Ben ik blij dat we gauw naar huis gaan...

 

 

Reacties

Cisca 20-05-2015 21:38 {{button-28513}}

Het shirt staat je mooi Jos! Nog maar even genieten en dan zien we elkaar weer, ik hoop dat jullie nog een paar zonnige dagen krijgen, groetjes X

Ellen koning 20-05-2015 22:02 {{button-28515}}

Eng hoor die fietsen in de tunnels.
Leuk je bordje.....is vast veel geld waard haha.
Hele goede reis naar huis.... Zie jullie snel. Xx

Wilma en Henk 20-05-2015 22:31 {{button-28518}}

Dus het einde van jullie reis is in zicht. Wij hebben genoten van jullie geweldig reisverslag. Wat kunnen jullie terugzien op een prachtige vakantie. Je verhaal van John Denver bracht ook weer herinneringen terug. Wat hebben we voor die tijd genoten van zijn prachtige optredens. Wij wensen jullie nog fijne laatste dagen en een hele goede terugreis.

Willem en Janita 20-05-2015 22:46 {{button-28520}}

Mooie aanwinst, Jos😜😀en lekker toch die warmte, Marian. Hier is het nog steeds regelmatig fris hoor. Bereid je maar voor. Over het rijden in de camper:Ik vind het heel stoer van je Marian dat je dat hebt gedaan, ook al was het niet in de spits van Vancouver. ik zou het niet durven! Het was een prachtige reis hebben we gezien. En nu gaat het toch ineens snel......Voor straks een goeie reis terug en jullie kunnen op een mooie reis terugkijken. Tot gauw ziens op koor volgende week.

Annemieke 21-05-2015 08:15 {{button-28530}}

Ja Jos het shirt staat je goed man!, kom snel je collectie bekijken! Eigenlijk jammer dat het wel weer tijd is om naar huis terug te keren, gaat wel snel he. O ja ik ga wel mee naar kunst en kitsch, ik heb ook nog wat dat ik wil laten taxeren. Ik zie jullie snel weer. Prettige terugreis!

Je zus 21-05-2015 11:22 {{button-28554}}

Je hebt al een hele collectie opgedaan Jos, erg mooi hoor.
en die tunnel, weet ik ook nog van... kon er ook maar van een kant verkeer door, en je moest met zo"n grote camper midden over de streep rijden zodat het pastte...Goede reis terug, kijk uit naar jullie en (nog meer) verhalen. XX

Marian Minck 21-05-2015 20:58 {{button-28578}}

wat een mooi verhaal, leuk om het zo mee te beleven! Ik wens jullie een goede reis terug naar Nederland!🇳🇱🇳🇱👍💐
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan