dag 17 naar Niagara Falls

Door Roy en Karen Beumer - A long time ago

Om een lang verhaal kort te maken. We hebben weer een andere auto. Uit de Buick waren we de tolpas vergeten. Dus wij terug naar Deluchthaven om te vragen of deze gevonden was. Gelukkig was dat zo en hij was nog niet terug gestuurd. Toevallig komt ter sprake dat we nu in een Canadese auto rijden en dat we terug gaan naar Amerika. Zegt de man aan de balie, dan is het makkelijker dat jullie een Amerikaanse auto hebben en we hebben er genoeg. We rijden nu dus in een toyota rav 4.

We gaan op weg naar Niagara Falls en helaas zijn we niet de enigen. Morgen is het in Canada Victoria day en ze hebben dan een vrije dag.....Aangekomen zetten we snel de auto onder het hotel en gaan op zoek naar de Hornblower.

Via allerlei kermis attracties zien we uiteindelijk de watervallen. De boot is ook zo ggevonden. Gelukkig is het omboeken goed gegaan, we hadden eerst  kaarten voor gisteren. We mogen aan boord. Super toeristisch maar moet je gedaan hebben :-)

Onderweg zien we de uitkijkpunten van de andere tour. Straks maardoen. Tuurlijk worden we nat, ondanks onze roze poncho's, maar daat moet ook. Zie foto's

Later wandelen we de andere  tour onder de waterval, deze keer gele poncho's en weer nat.

Verder is hier niet veel te beleven. Kijkeb of we morgen de VS weer in mogen.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!