Wederom Bryce en Page

Door Edith Nieuwenhuyse - A long time ago

Bryce national park. Gistermorgen zijn we na het douchen en ontbijten naar de superarkt gelopen. Het campingwinkeltje had zo weinig spullen. Deze winkel had wel wat meer maar een tomaat koste bijvoorbeeld $1,89 😜 Na de boodschappen zijn we met de shuttlebus naar het visitorscentrum gereden. Daar hebben we even een map gehaald. Daarna met de bus naar Bryce point. Daar hebben we een uur langs de rim gelopen. Het was prachtig! Zo mooi al die verschillende kleuren. In Zion loop je beneden in de canyon en in Bryce kijk je er van bovenaf in. Je kunt wel afdalen maar  we zagen het niet zitten om in de hitte af te dalen en weer terug. Daarna zijnwe naar een ander punt gegaan met de bus... Sunsetpoint. Daar hebben de meiden even in de schaduw gezeten, Renske was ondanks het smeren toch wel verbrand en had geen pet op gedaan. John en ik zijn nog een klein stukje gaan lopen. Toen we terug kwamen zijn we weer naar visitorscentrum gegaan en hebben we even petten aangeschaft. Daarna lekker terug naar de camper waar we lekker buiten hebben gezeten. Vanmorgen zijn we na het ontbijt en douchegebeuren in de camper naar het allerlaatste punt van Bryce gereden. Rainbow point overlook. Daar hebben we nog wat foto's gemaakt en zijn we weer terug gereden, onderweg nog een paar keer uitgestapt. Toen in het dorp nog even getanked en doorgereden naar Page. We hadden de navigatie eerst ingesteld op de Walmart hier. We moesten even onze voorrraad aanvule.

Onderweg was het mooi. Het landschap veranderde elke keer weer. Nu zitten wij aan Lake Powell. Het is heet... 36 graden. De airco in de camper draait op volle toeren. Charlotte en ik zijn nog even gaan pootje baden in het meer. Het meer is mooi blauw.

Vanavond hebben we aardappeld gepoft op de firepit en vlees gebakken. Een lekkere sirloin steak. Heerlijk! Met een salade. De meiden hebben nog marshmellows geroosterd. Het is nu 22.31 en we zitten even aan een wijntje buiten. Het koelt niet echt af. We hebben ook nog even een wasje gedraaid.

We hebben het naar ons zin. De dagen vliegen voorbij! 

Reacties

Edith Nieuwenhuyse A long time ago

Op advies van John typ ik het nu eerst in notities en dan knip en plakwerk.... Het internet is echt slecht hier. Een oud klasgenoot van Johnnis hier net twee dagen geleden vertrokken... Hij reageerde op een facebookbericht van ons. Grappig!

antoinette A long time ago

Klinkt goed, jaloers; -)

Edith Nieuwenhuyse A long time ago

Wat een typfouten weer! 😬😬😬😬

Edith Nieuwenhuyse A long time ago

Werkze An! Wij gaan nu naar bed! 😀😀

Petra Witlox A long time ago

Leuk om op deze manier jullie reis mee te maken.

Pap en Marian A long time ago

zo te lezen genieten jullie volop, zal wel moeilijk te bevatten zijn zoveel indrukken, heerlijk genieten, leuk om jullie zo te volgen!!!!

XXXX Pap en Marian.

Hansje! A long time ago

Uw broeder is jaloers! Ik wil ook!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan