Grand Canyon dag 1

Door Edith Nieuwenhuyse - 02-08-2015 00:00

Grand Canyon

Vanmorgen zijn we vertrokken vanuit Monument Valley. Het was een hele warme, plakkerige nacht. Ik heb niet zo heel lekker geslapen. Eerst zijn we lekker gaan douchen en ontbijten. Het grappige op deze camping was nog dat ze nog vroegen of we lid waren van de ANWB. John had de pas bij zich er daarom kregen we nog 10 % korting.

We hebben vervolgens een uurtje of 3 gereden en onderweg nog even getanked en gas bijgevuld. We staan nu op een camping in de Grand Canyon en er zijn verder geen voorzieningen. Vandaar dat ik dit bericht ook pas later plaats. Er is geen wifi en ook kan je niet bellen oid. 

Nadat we ons plekje gevonden hadden zijn we even met de camper boodschappen gaan doen voor twee dagen. Nadat we weer teruggekomen zijn hebben we even relaxed en zijn we met de shuttlebus naar het visitorscenter gegaan. Daar hebben we twee korte films gekeken en een beetje rond gelopen. Het is bewolkt vandaag. Gelukkig even niet meer zo heet. Ik zit nu met een sweater aan buiten maar nog wel in korte broek. We hopen vannacht wat meer verkoeling te hebben. We hebben net lekker even wat gedronken. We wilden graag de zonsondergang bekijken in de grand canyon maar dat wordt em nu even niet door de bewolking. Morgen een nieuwe kans omdat ee n hier twee nachten staan. We staan nu middenin het bos. Het is heerlijk stil! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan