Aangekomen in Los Angeles

Door Peter - A long time ago

Na een vliegreis met wat opstartproblemen, waarbij we uiteindelijk 3 uur te laat vertrokken en dus ook 3 uur te laat aankwamen in Los Angeles, begonnen de problemen pas echt. Onze koffers kwamen allemaal van de bagageband,  die van Jolanda als aller allerlaatste. Onze huurauto's ophalen verliep vlekkeloos. Bij het door ons gereserveerde hotel; Holliday Inn Los Angeles Airport, kregen we na een reis van 24 uur te horen dat onze kamers gecancelled waren! Met wat vage verhalen werd ons kenbaar gemaakt dat er verplichtingen naar hun toe niet nagekomen waren. Daar stonden wij dus om 23:00 uur zonder kamer en de reisagent die ons zou moeten helpen was in  gebreke gebleven. Tioga was pas vanaf 24:00 Los Angeles tijd bereikbaar. Na een paar telefoontjes door Christien met Tioga, werd het duidelijk dat het Holliday Inn geen zuivere rol speelde in dit verhaal. Tioga heeft het midden in de nacht klaar weten te spelen om ons om te boeken naar een ander hotel en zeker niet het minste. We konden ons per omgegaan inchecken bij het Hilton Los Angeles Airport. Daar werden we vriendelijk en behulpzaam ontvangen, dit in tegenstelling tot de koude en zakelijke afwijzing bij het andere hotel. Voor ons heeft het Holliday Inn afgedaan. Het Hilton heeft echter laten zien dat ze de titel van tophotel waardig zijn. Uiteindelijk lagen we net na enen eindelijk in bed. Hierbij trouwens ook nog onze dank naar de medewerkers van Tioga die het probleem vakkundig opgelost hebben. Morgen gaat het dan toch echt van start in Amerika.

Reacties

mie wijnands A long time ago

hopelijk loopt de rest van de reis vlekkeloos veel plezier met jullie allen groetjes mie

els A long time ago

wat sneu zeg moet je moe zijn van de reis gebeurd er dit moeten ze eigelijk rekening mee houden als het vliegtuig vertraging heeft.maar nog goed gekomen .en die andere hotels dan ,daar komen jullie nu ook later aan. of is dat al gregeld. ik wens jullie een goede reis verders maar dat hoor ik dan wel gr els

Annie en yvonne A long time ago

Dat is balen dan, maar toch weer goed gekomen.

Sonja Erkens - Kruip A long time ago

Nou laat de ervaringen van de heenreis maar heel snel achter jullie, over een poos kunnen jullie om deze ellende lachen. Geniet nu van een heel fijne vakantie en al t moois. Wij volgen jullie met veel plezier en genieten zo met jullie mee. Liefs voor Mirjam van Bucka en ons.

Annemarie A long time ago

pfff dat was een slechte start , en ook erg vermoeiend, jullie zullen wel al inslaap gevallen zijn nog voor jullie op bed lachen !!!

Jack en Marion A long time ago

Alles komt uiteindelijk toch weer goed en je moet een beetje avontuur meemaken op vakantie.Veel plezier verder en een fijne voortzetting van jullie reis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!