Life is like a box of chocolate

Door Peter - A long time ago

Na de overweldigende indrukken van de Grand Canyon hebben we weer alles ingepakt en gaan we weer op naar het volgende hoogtepunt. Het gaat verder oostwaarts, naar het meest oostelijke punt van de trip. Het weer voorspelde niet veel goeds met de melding van enkele regenbuien. Onderweg naar Kayenta werd eerst nog een stop ingelast in Cameron (AZ), waar we een oude "trading post" bezochten. Vandaar ging het rechtstreeks naar Monument Valley. Dit ligt een km of 40 achter Kayenta. Onderweg begonnen zich enkele regenwolken te vormen. Maar ja je weet toch niet wat zo'n dag gaat brengen. Uiteindelijk besloten we met het plan toch maar te volgen en ondanks de regen toch maar het park in te gaan.de regen zette niet echt door en zorgde er voor,  dat zowel onze wagens weer afgespoeld werden alsook dat het niet stoffig was op de zandwegen door het park. Dubbel voordeel dus! Het park zelf biedt een eenmalige aanblik. Filmfragmenten schieten door de herinnering, westerns met John Wayne en natuurlijk Forest Gump. Alles in een wereld van stijle rotspartijen die  als vergeten overblijfselen van massieve bergen de grootsheid van het verleden proberen te doen herleven.

Groetjes,  Peter

Reacties

jack en marion A long time ago

Fijn om jullie enthousiaste verhalen te lezen.De foto s geven ons het gevoel er een beetje bij te zijn!!Tot het volgende verslag.

Silvia en sjaak A long time ago

Mooie verhalen en icm de foto's heel goed voor te stellen hoe jullie dit beleven. Veel plezier met het vervolg. Wij vertrekken morgen en zullen jullie blijven volgen op het moment dat we WiFi hebben.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!