Met een duikboot door de melk over Highway 1

Door Peter - 30-05-2015 07:47

Vandaag zijn we langs de kust naar het zuiden gereden over de Highway 1, van Monterey naar Morro Bay. Voor Amerikaanse begrippen niet zo heel erg ver, maar wel een "scenic route". Dat wil zeggen met vele mooie uitzichtspunten en veel bijzonderheden. Soms ook wel dezelfde bijzonderheden. Helaas was het wat mistig langs de kust waardoor de wereld wat klein bleef. Net een duikboot die door de melk vaart, veel wit en weinig uitzicht. Bij de stops waren toch wel mooie en verrassende dingen te zien, van de oceaan, tot eilandjes in kolkende zeeën en Zeeleeuwen aan toe. Een reis van meer dan 100 mijl. In Morro Bay hebben we nog wat rondgewandeld over de Embarcadero en nog naar de Otters gekeken die hier hun maaltje schelpdieren aan het openen en het oppeuzelen waren.

Groetjes, Peter

Reacties

els muller 30-05-2015 08:37 {{button-28902}}

zijn mooie foto,s vooral van de zeeleeuwen schitterende diertjes .en hele mooie plaatsen .een geweldige vakantie hebben jullie gehad.maar het zit er weer op.komen jullie goed thuis.gr els.

jack en marion 30-05-2015 20:59 {{button-28935}}

Jullie hebben prachtige verslagen geschreven gedurende jullie reis.We wachten nu op de verhalen van Christien als ze weer thuis is.We hopen dat de billen hersteld zijn ha ha.Fijne dagen nog en een goede thuisreis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan