Met een duikboot door de melk over Highway 1

Door Peter - A long time ago

Vandaag zijn we langs de kust naar het zuiden gereden over de Highway 1, van Monterey naar Morro Bay. Voor Amerikaanse begrippen niet zo heel erg ver, maar wel een "scenic route". Dat wil zeggen met vele mooie uitzichtspunten en veel bijzonderheden. Soms ook wel dezelfde bijzonderheden. Helaas was het wat mistig langs de kust waardoor de wereld wat klein bleef. Net een duikboot die door de melk vaart, veel wit en weinig uitzicht. Bij de stops waren toch wel mooie en verrassende dingen te zien, van de oceaan, tot eilandjes in kolkende zeeën en Zeeleeuwen aan toe. Een reis van meer dan 100 mijl. In Morro Bay hebben we nog wat rondgewandeld over de Embarcadero en nog naar de Otters gekeken die hier hun maaltje schelpdieren aan het openen en het oppeuzelen waren.

Groetjes, Peter

Reacties

els muller A long time ago

zijn mooie foto,s vooral van de zeeleeuwen schitterende diertjes .en hele mooie plaatsen .een geweldige vakantie hebben jullie gehad.maar het zit er weer op.komen jullie goed thuis.gr els.

jack en marion A long time ago

Jullie hebben prachtige verslagen geschreven gedurende jullie reis.We wachten nu op de verhalen van Christien als ze weer thuis is.We hopen dat de billen hersteld zijn ha ha.Fijne dagen nog en een goede thuisreis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!