6 juli San Diego

Door R. Hendriks - 15-07-2015 09:32

Maandag 6 juli

Wakker en dan kijk je naar buiten, verwacht je een heerlijk zonnetje, jammer joh, hartstikke bewolkt en veel kouder dan in Nederland. Maar…… wel in Amerika!

We konden heerlijk ontbijten bij het hotel en dat was erg goed  verzorgd met een buffet.

Daarna eerst naar Seaworld gegaan (de eerste van de vele plannen).

Veel te leuk park met fantastische shows, daarom zijn we daar ook later weggegaan dan gepland was.

Maar het was zoooo leuk en ze hebben daar ook nog achtbanen. Alleen een hotdog van $ 6,99 +tax was wel erg schrikken, maar, hij was wel ontzettend lekker. Nicole vond de show met de huisdieren wel heel erg leuk (en wij ook), ook al heeft dat niet erg veel met ‘sea’ te maken.

Maar wat bij Seaworld een heel belangrijk onderdeel is, is het redden van dieren en niet alleen orka’s, dolphijnen en zeeleeuwen, maar ook huisdieren, otters, enz.

Na Seaworld zijn we naar Point Loma geweest. Dat is een schiereiland van San Diego met een prachtig uitzicht. Hier zijn ook honderden herdenkingsgraven van mariniers.

Dat, samen met het uitzicht en de prachtige natuur is adembenemend mooi. Je wordt hier echt stil van, is heel indrukwekkend.

Hierna werd het etenstijd, dus dachten we, kom we gaan snel even wat eten bij Phill’s BBQ, een van de beste restaurants in San Diego.

Nou, dat snelle konden we wel vergeten, want er waren er meer op dat idee gekomen. We moesten buiten wachten tot we aan de beurt waren, er stond zelfs een bord, zoals in een pretpark: de wachttijd vanaf hier is 21 minuten en 14 seconden, okeeeeeee!

Maar het was wel het wachten waard, het was echt heel erg lekker, maar Nicole en Linda waren wel erg blij dat we de saus apart hadden gevraagd, want deze was toch wel behoorlijk pittig. En de grootte van de porties was amazing (zie foto). Nicole en Linda hadden achteraf makkelijk één portie samen kunnen delen. Jammer dat in ons geval een doggiebag geen zin had, hadden we makkelijk nog een dag van kunnen eten.

Na het eten zijn we naar het Shelter Island gegaan. Ook hier weer prachtig uitzicht op San Diego.

Daarna weer terug gereden om lekker te gaan slapen, want de man met de hamer deed erg zijn best om ons slaperig te krijgen en het lukte ‘m.

Reacties

Dieter 15-07-2015 14:12 {{button-31204}}

Als je de tijd hebt moet je zeker de USS Midway bezoeken. Dit was voor onze kinderen (7-12jr) het meest indrukwekkende in San Diego.

R. Hendriks 16-07-2015 09:38 {{button-31276}}

Bedankt voor de tip Dieter, maar die tijd hadden we niet meer. We moesten die dag door naar Los Angeles
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan