Las Vegas en daarna de natuur weer in

Door J. Willemse - 27-05-2015 06:06

Ja, je hebben er een week op moeten wachten maar hier komt ie dan.

We lezen jullie reacties ook nu pas...

Woe. 20/5

's morgens vertrokkken door Death Valley. De temperatuur schoot omhoog.Je verbrandde er waar je bij stond.Onderweg wat stops gemaakt.De laatste stop was Badwater= laagste punt Westelijk halfrond.Heel apart een zoutvlakte 81m onder zeeniveau. Daarna naar LasVegas. We hadden er dik 500km opzitten.'s avonds na de pizza in Circus Circus de strip nog op gelopen. Je wist niet wat je zag, buiten en zeker ook binnen.De afstanden vielen een beetje tegen.Het leek iedere keer of je er bijna wasen dan moest je toch nog een stuk lopen.

do.21/5

's morgens Cruise Amerika gebeld.In het dashboard stond al dagen dat de olie ververst moest worden.We moesten dat ong 5km. verder gaan laten doen.dankzij tom tom ging dat perfect en ze hielpen direct .al met al na een   dikuur  konden weer naar de strip.Ditmaal een kaartje gekocht om een hele dag met de bus over de strip tot de outlets te kunnen.Dit hebben we gedaan .de outlet is een mooi groot laagbouw winkelcentrum(die ene die wij gedaan hebben) .voor derest een aantal keer uitgestapt om al het moois te bewonderen, maar je zou eigenlijk wat meer tijd moeten hebben.

vrij.22/5

Op weg naar Zion. In St.George moeders gebeld met de mededeling dat we daar waren.Daar had ze mooie herinneringen aan de tijd dat ze naar L.A. gingen.Koffie gedronken en in een van de volgende plaatsen boodschappen gedaan,Gelukkig want daarna kwamen we niets meer tegen voor de volgende camping.Deze was in Springdale. Na de regen om 17.00 toch nog naar de shuttlebus bij de camping die ons naar Zion bracht.Daar een makkelijke wandeling gedaan  van 1 uur.

za.23/5 Omdat het weer regende konden we onze 2e geplande trail niet doen dus iets later uit bed.We moesten door een tunnel maar omdat je met een camper bent moeten ze de weg aan een kant voor je en diegene die achter je zitten aflsluiten.alleen de camper moet 15 dollar betalen, ha ha. Toen we in Bryce Canyon aankwamen ging het weer regenen.gelukkig onderweg droog.daar was weer een shuttle ,daar gingen we dit keer het hele park maar mee door .zat je warm en gingen ook nog bij de winkeltjes en restaurants kijken

zo.24/5 Ria s nachts niet lekker geslapen.Ging om 4.30 ook het C0 alarm in de camper nog eens af, leuk....knop zoeken en effe luchten..en het leed was geleden . 's morgens gingen we een trail doen.een flinke klim en daal gedoe.maar het is weer gelukt.alleen de laatste stukken was het blazen want die  waren steil.Jan hoefde natuurlijk niet te blazen. ..maar wederom prachtig.Dit keer was alles rood van kleur. Later op de middagnog effe terug naar Bryce point .Heel mooi uitzichtspunt, daar zaterdag  niets van te zien vanwege regen. Zo.was het prachtig weer.

ma.25/5  .Op naar Capitol Reef. Dit was een mooie weg en vele stops gemaakt.Het eerst stuk ging wel ,maar verder was er weinig bedrijvigheid.Na uren kwamen we in Torreij.Dit was een leuk plekje.koffie gedronken en nog effe verder in het plaatsje gekeken. om 15.00 op de camping in natuurpark Capitol Reef. een hele dure !!! 10 dollar voor een nacht.Zelf inchecken bij de paal.enveloppe invullen ,gepast geld er in doen.Enveloppe in paal doen.Zo gaat dat soms in de natuurparken,De tarieven zijn wel verschillend.Nog naar het museumwinkeltje geweest  en ja. hoor  nog 80 meter de berg op...dit keer maar niet de hele route,..

di.26/5 Vertrokken richting Arches.Wisten al dat de camping in het park vol  was .doorgereden naar Moab.Hier op de camping gewassen,naar het thuisfront gebeld etc. en nog boodshappen gedaan en getankt.

 

 

 

 

Reacties

Ronald en Ienke 27-05-2015 18:12 {{button-28810}}

Hoi Jan en Ria,
Leuk om jullie uitgebreide blog weer te kunnen lezen! Zo te lezen hebben jullie elk weertype al gehad zeg! Gelukkig dat hè af en toe ook nog boodschappen kunt doen onderweg. Kunnen jullie geen dakraampje openzetten voor die CO 2 of komt er dan ongedierte naar binnen of erger misschien! Hier in de Schans gaat alles goed, Kees heeft de kar van Jan nog geleend als het goed is want hij kwam dat vanmorgen vragen! Ik heb maar toestemming gegeven haha namens Jan ;-) kleindochter is verhuist woont boven Lian! Matty kwam zondag zeggen dat ze haar verjaardag niet houdt! Ja is ook niet gezellig zonder jullie!! Nou Jan en Ria geniet maar van jullie verdere reis en hoop dat alles voorspoedig mag gaan!! Tot de volgende blog groetjes van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan