18/06/15 - Fort Langley (212 km)

Door I.H. Gelton - A long time ago

We slapen vandaag lekker uit, want er staat niets anders op het programma dan rijden naar Hope, of zoveel verder richting Vancouver als we leuk vinden. Maar eerst maken we in Manning Provincial Park nog een tochtje naar de Alpine Meadows, niet erg ver maar in die paar kilometers overbruggen we een enorm hoogteverschil. Het uitzicht is geweldig, heel vreemd om je te realiseren dat het grootste gedeelte van de bergen die we zien in Amerika liggen!

En dan is het toch echt tijd voor de een-na-laatste campertocht... We rijden naar Hope, want in ons oorspronkelijke plan zouden we daar een campsite zoeken om de volgende dag niet te ver te hoeven rijden naar Vancouver, waar we de camper wer in moeten leveren. Maar het is nog vroeg, en nog 140 km naar Vancouver, dus we besluiten een campsite dichterbij op te zoeken, en die vinden we in Fort Langley, een superschattig plaatsje vol historische gebouwtjes en leuke winkeltjes - en als we het hebben over historisch: het alleroudste gebouw is van 1921:-)

We hebben heerlijk gegeten in het dorp, en dan kunnen we het echt niet langer uitstellen: de koffers moeten ingepakt! Morgen de laatste 40 km naar Vancouver, en dan zitten deze heerlijke vier weken er echt op! 

Reacties

Jim A long time ago

Super leuk om jullie avonturen elke dag te hebben kunnen volgen - ik zal de dagelijkse e-mail missen! Goede reis terug.

Astrid A long time ago

Heel fijn dat jullie weer naar huis komen, maar zo jammer dat ik dan de dagelijkse verhalen moet gaan missen! Een hele goede terugreis en tot gauw en alvast een dikke knuffel van Jeter, die kan niet wachten tot hij zijn baasjes weer ziet :-)

R A long time ago

Zo, dat was een mooie tocht
Leuk dat we er bij waren
Tot gauw
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!