20/06/15 - Weer thuis!

Door I.H. Gelton - A long time ago

 

Nog een klein uurtje rijden naar Vancouver op 19 juni, de camper aftanken en dan moeten we hem weer inleveren, ons fijne huisje van de afgelopen 3,5 weken. We hebben er allebei een beetje een dubbel gevoel bij; aan de ene kant zouden we nog véél meer van dit prachtige land willen zien, maar aan de andere kant is het na 4775 km ook wel weer mooi geweest en kijken we er ook naar uit om naar huis te gaan, kinderen en familie weer te zien en Jeter weer op te kunnen halen.

Het is een heerlijke vakantie geweest, en hopelijk niet de laatste keer dat we in Canada geweest zijn, we zouden er graag nog een keer naar toe gaan om ook de oostkant een beetje te ontdekken.

Mochten er nog vakantiegangers zijn die later dit jaar of eerste helft 2016  naar Canada gaan: voor € 50 kunnen jullie onze Parks Canada Annual Pass overnemen, scheelt weer in de kosten!

Reacties

Rina van de Pol A long time ago

Is het een pas voor de auto voor per persoon.

Ingrid A long time ago

Hi Rina, het is een pas voor een familie/groep, niet persoonsgebonden. Je kunt ons bereiken via e-mail op fam.gelton@ziggo.nl, mocht je geiïnteresseerd zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan