Grand Canyon

Door Dick Zinkweg - A long time ago

Op dinsdag 9 juni zijn we vertrokken richting Grand Canyon, een rit van bijna 300 km. in een redelijk saai landschap. Voor we vertrokken hebben we nog even bij een indianenhut (nee, geen wigwam) gekeken en onderweg al een Canyon bekeken (Little Colorado) en bij de koopwaar van de Navajo's geshopt. Het was een grijze dag, en toen we bij de Grand Canyon aankwamen begon  het te regenen, dus dat was jammer. Bij het eerste uitzichtpunt was het prachtig, maar niet helder dus we hopen voor morgen op verbetering. We hebben een grote kampeerplaats midden in het bos, Mather Ground, plaats 255, waar we 2 nachten blijven. Gelukkig in het park bier en wijn (pak van 5 liter) kunnen inslaan :-) en morgen gaan we het park verkennen, shuttlebus! Vanavond en vannacht heeft het gigantisch geregend.

Woensdag 11 juni, een hele grijze dag met heel veel regen, dat was een tegenvaller. De helikoptervlucht konden we wel vergeten, en dat was heel jammer, want daar hadden we ons echt op verheugd. We zijn naar het informatiecentrum gereden en hebben de bus genomen richting IMAX theater waar de film over 4000 jaar Grand Canyon werd gedraaid, was leuk en de moeite waard, zeker gezien het weer. Rond 14 uur is het toch nog droog geworden, en een half uur later brak de zon door, dus we hebben opnieuw de bus gepakt en nog van hele mooie uitzichten kunnen genieten. Morgenochtend hopen we nog een stukje te bekijken voordat we vertrekken.

Reacties

mattheo A long time ago

Ik heb genoten van jullie blog. Wij stappen vandaag weer in het vliegtuig naar nederland. Wensen jullie een goede vlucht

Mattheo en Paul
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!