LA en Santa Barbara

Door Dick Zinkweg - A long time ago

vrijdag 12 juni, de camping van afgelopen nacht is in Dessert Valley, en het doet z'n naam eer aan, wat een hitte! Gerrit en ik hebben gebruik gemaakt van de Spa en dat was heerlijk, een zwembad, diverse warm water baden (springs), bubbels en een liggedeelte met bedjes. Daarna zijn we naar de ingang van Joshua Tree gereden, mooie rit met veel Joshua Trees en mega grote cactussen. Na de boodschappen en lunch richting Acton gereden, plaatsje boven Los Angeles, waar we onze volgende camping hebben gereserveerd. Wat een verkeerschaos bij LA, dat we letterlijk links hebben laten liggen. Leuke familiecamping, waar de voorbereidingen voor een groot feest worden getroffen, dus we zijn benieuwd wat dat voor ons betekent :-)

Vandaag, zaterdag 13 juni, zijn we een stukje terug gereden richting Los Angeles, waar we het Getty Center bezocht hebben, normaal heb je hier een mega uitzicht over LA, maar helaas was de lucht grijs en geen zicht. Wel een mooie plek, er is een uitgebreid museum en als echte chauvinisten hebben we de schilderijen "Zicht op Dordrecht vanaf de Maas" van Albert Cuyp en de Irissen van Vincent van Gogh bewonderd :-) Na de lunch zin we richting Santa Barbara gerden, waar we helaas lang overhebben gedaan vanwege heel veel files, maar we zijn er. Gelukkig is er nog plaats op Camping Santa Barbara Style!, plaats 805, de zon schijnt en in de verte zien we de oceaan, eindelijk WIFI op ons plekje, vandaar alle updates, het is opnieuw genieten van alles. 

Reacties

Frannie A long time ago

Wat een prachtige uitzichten, wat een prachtige beleving.
Goeie terugvlucht gewenst, als je dit nog op tijd leest...

Ferry A long time ago

Jammer dat jullie af en toe een grijze dag hebben. Toch geven de foto's juist met de bewolking net iets meer dan alleen maar met een blauwe lucht.
Sneu dat de helikoptervlucht door de GC niet door kon gaan.

Ronald en Janny A long time ago

Mooie foto's zeg. Maar jullie hebben wel heel gevaarlijk gedaan. Geen hoogtevrees ?
Goede reis later naar huis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!