San Francisco 3

Door Dick Zinkweg - A long time ago

 

Dinsdag 16 juni zijn we, nadat we afscheid van de zeeleeuwen in de haven hebben genomen, verder richting het noorden gereden. Bij Santa Cruz hebben we nog even rondgekeken, leuke badplaats, wel toeristisch, maar wij zijn ook toeristen J. Gerrit en ik vonden het erg leuk dat er trainingen/wedstrijden in life saving bezig waren voor de jeugd, diverse onderdelen bleken hetzelfde als bij ons. We zijn verder richting San Francisco gereden en hebben onze laatste camping gevonden, we dachten naar een stadscamping te gaan, maar waren blij verrast dat deze midden in het bos ligt, zeker een kwartier rijden vanaf de doorgaande weg, Anthony Chabot Campground, plaats nr. 11. Straks moeten we gaan pakken en de camper poetsen, morgenochtend moet deze worden ingeleverd. Road Bear, onze camperverhuurder, ligt 21 km. hier vandaan, dus dat kan morgen op het gemak. Om 11 uur vertrekt er een busje daar vandaan richting vliegveld, waar we om 13.50 uur hopen te vertrekken.

 

Woensdag 17 juni hebben we de camper netjes ingeleverd, zijn met ongeveer een uur vertraging van San Francisco vertrokken en donderdag 18 juni zijn we tegen 9 uur na een prima vlucht weer op Schiphol geland. Daar hebben we de trein naar Dordrecht genomen waar we door Sandra en Mariska van het station zijn opgehaald en naar de Damstraat zijn gebracht.

Kortom, we zijn weer thuis na een prachtige vakantie met naast volle koffers met vuile was, koffers vol verhalen en heel veel foto’s en films, die we graag met jullie delen.

 

Dick, Yvonne, Gerrit en Nelly.

p.s. We proberen vandaag nog wat foto's er bij te zetten.

 

Reacties

Ferry A long time ago

Welkom thuis! Ik vond het een leuke manier om op de hoogte gehouden te worden.
Dick, ga je nu ook verder?
Gewoon net doen alsof je werk ook vakantie is :).

Frannie A long time ago

Prachtige ervaringen!
Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.

Inez A long time ago

Ik lees nu pas jullie twee laatste berichten, wederom erg leuk om te lezen! Fijn dat jullie weer veilig in Nederland zijn, jullie kunnen terug kijken op een fantastische tijd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!