Zondag 31 mei 2015

Door Cornelis Kok - A long time ago

Vanochtend vroeg vertrokken richting Pyramid Lake en Patricia Lake. Onderweg Elks gespot. Zeker 10. Echt leuk al dat wildlife. Daarna bakkie gedaan in Jasper, even rond gekeken en door gereden naar Jasper Skytram. Vanwege de grote drukte zijn we niet naar boven gegaan. Even kijken was ook al goed. 

Toen hebben we de Icefield Parkway genomen met als eindpunt Columbia Icefield. Tussendoor regelmatig uit de auto voor de mooie uitzichten en ook gestopt bij de Athabasca Falls en de Sunwapta Falls. Langs de Skywalk gereden, door naar het Columbia Icefield information Center om kaartjes te kopen. Toen we eraan kwamen bleek dat het locals day was. De mensen die in de omgeving wonen mochten gratis, dus weer enorme drukte. Ook konden we er niet overnachten. Dus we moesten of 26 km terug rijden of door naar het David Thompson resort, die ook op de bestemmingslijst stond.

Besloten om door te rijden. Onderweg nog 4 beren tegen gekomen, een aantal dikhoornschapen en Wapitiherten.

Aangekomen bij het campground lekker van de BBQ gegeten, de was gedaan. Ook nog een wandeling naar Abraham Lake gemaakt. Toen het begon te schemeren nog even een stukje met de camper gereden omwild life te spotten. Ongeveer 10 herten en 1 vos gezien. Nu bedtijd.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!