Zaterdag 6 juni 2015

Door Cornelis Kok - A long time ago

Vanuit Lone Butte, we hebben de muggen overleeft, op weg naar Wells Gray Provincial Park (waterfall park).

Er zijn in het park maar liefst 250 watervallen te vinden.

Zoveel gaan we er in ieder geval niet bezoeken. 

Maar eerst nog de weg er naar toe.

Allereerst hebben we koffie gedronken aan Lake Roches bij een Italiaan. Het was heerlijke koffie maar wel even schrikken bij het afrekenen. Via Highway 24, The Fishing Highway, weer verder. Gestopt in Little Fort, bij natuurlijk de brandweerkazerne. Even een fotootje gemaakt en door richting Clearwater. Daar was een farmers market. Dat wil je toch niet missen. Dus wij er naar toe. Stelt echt niets voor. Allemaal huisvlijt, haakwerkjes, plantjes en dat soort spul. Weer gauw verder. We naderen Wells Grey nu met rasse schreden en beginnen met de Spahats Creek Falls.

Daarna nog even naar een uitzichtpunt en daar hebben we de lunch gebruikt. Toen door naar Moul Falls, daar kun je achter langs lopen. Je moest er wel 3 kwartier naar toe lopen, maar dat hebben we er graag voor over.

De twee mannen gingen eerst, iemand moet de spullen bewaken. Ze kwamen zeik en zeiknat terug en ze waren nog niet eens achterlangs geweest omdat dat niet kon.

Bij het terug lopen waren ze al weer aardig opgedroogd. Nu eerst naar een plaatsje opzoeken om te overnachten. Lekker plekkie in het zonnetje. Bakkie thee gedaan en daarna weer op pad naar nog twee watervallen en een Mushbowl.

Onderweg zijn we 1 slang tegen gekomen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!