Kingman, Arizona.

Door Jan Hartgers - A long time ago

Reisverslag 14 juli.

 

Weer op pad met de camper.

Onze eindbestemming is Kingman. Maar voordat we daar zijn zoeken we nog even een klein stadje op. Dit heet Ghost Town. Nog even de tank vol gooien en een kleine stop op de parkeerplaats. Dan horen we ineens , hands up, I want to see your hands...we zien pistolen gericht .worden er 2 mannen gearresteerd . Welcome to Amerika!!!!

We hebben Ghost Town gevonden. Klein stadje in western stijl rondom een zilvermijn. Nu is alles zo gerestaureerd voor de toeristen, waar wij ook bij horen. Intussen zijn we nu wel uit de drukke wereld gereden en komen nu in het weidse Amerika. We moeten toegeven dat onze reis tot gister erg hectisch was. We hopen nu de rust te gaan ervaren die we gehoord en gelezen hebben van anderen.

Het is een hele rit van Malibu naar Kingman. 590 kilometer. Het rijden is nu relaxter. Geen drukke steden meer. Genieten van het uitzicht. Temperatuur begint te stijgen nu we meer het binnenland in rijden. Rond 18.30 zijn we op de camping, luxe camping met alle voorzieningen. Nu genieten van onze avond. 

 

Groetjes ons.

Reacties

Monique Hartgers A long time ago

Wow! Heftig. .. mooie verhalen en foto's. geniet!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!