San Francisco (Petaluma)

Door Jan Hartgers - A long time ago

27 juli.

 

Weer terug in San Francisco.....

 

Wij hebben vandaag onze eindbestemming gehaald. Wij zijn weer terug in San Francisco. Vandaag de camper opgeruimd en schoongemaakt. Alles weer in de koffer. Morgenvroeg brengen we de camper weer weg. We slapen dan nog 1 nacht in een hotel bij het vliegveld en vliegen woensdagochtend  rond 9.00 , San Francisco tijd, naar huis. We zullen donderdag rond 9.00 's ochtend aankomen in Amsterdam.

We zijn moe, maar ook heel erg voldaan. We hebben zoveel meegemaakt en gezien , geweldig. We kunnen het nu niet zo even terug vertellen. We gaan dit in de aankomende dagen even op ons laten inwerken. Amerika is een geweldig mooi land. De mensen zijn erg vriendelijk, soms erg overdreven op zijn Amerikaans. Dat heeft ook wel weer wat. Het land is erg groot. Het duurt even voordat je je bestemming hebt bereikt.maar dat hadden we ervoor over. De plekken waar we geweest zijn , oh zo mooi........ En er is nog zoveel meer te zien in dit land. Ons zigeunerleventje is ons goed bevallen en wie weet kiezen we nog vaker voor deze manier om op vakantie te gaan. Het is een aanrader om dit eens te gaan ondernemen. 

We willen iedereen bedanken die ons gevolgd hebben en meegeleefd hebben. En wat we leuk vonden is dat we mensen mee terug in de tijd  hebben genomen die dit al eerder ondernomen hadden. Dank voor de leuke reacties.

We zullen nog 1 berichtje doen als we weer in ons stenen huis zitten. Voor nu is onze reis klaar. We gaan ons voorbereiden op de vlucht weer naar huis. Slaap lekker. 

 

Groetjes van ons.

 

Reacties

Willie Neuteboom A long time ago

Goede reis terug naar huis en bedankt voor het mooie reisverslag en de fotos.
Ik heb er erg van genoten.
Groetjes Willie.

Monique Goos A long time ago

heel mooi reisverslag en prachtige foto,s!
Vast een reis om nooit te vergeten!!!

theo A long time ago

goede reis ,en heel terug , en geniet nog lekker na!!

Leo de Witte A long time ago

Hartstikke leuk om de reis te volgen zoals jullie hem maakten. Het plezier en enthousiasme straalt eraf. We spreken elkaar weer.
groeten Leo

Rene Mirian A long time ago

Fijne terug reis samen en wat hebben wij genoten van jullie belevenissen. Heel bijzonder om zo mee te kunnen reizen. Goede vlucht naar Nederland.

Henk en Monique A long time ago

Super Hoe jullie ons mee op reis hebben genomen en ons hebben laten meegenieten van jullie avonturen! Een hele fijne reis terug naar jullie stenen huisje en we zien elkaar! 😊

Janny Swagemakers A long time ago

Heb net jullie reisverslag gelezen , heb meegenoten !!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!