Voorbereidingen

Door Stefan B. - A long time ago

25-05-2015:

Over precies een week worden wij wakker in New York! Het komt nu toch wel erg dichtbij. We kunnen ons nog goed herinneren dat we dachten "pfff het duurt nog ruim een half jaar!!''. En nu is het over een week alweer zover. Dan gaan wij eindelijk onze droomreis maken!

De stress begint nu toch wel toe te nemen. We zijn al weken bezig met spullen verzamelen die we allemaal nodig denken te hebben daar. Een extra fotokaartje, extra accu voor de filmcamera, extra opslag voor foto's en toch ook maar een selfie stick aangeschaft... Want tja we willen absoluut niks missen van deze geweldige reis!! 

En wat dacht je van een kaart van Amerika kopen voor op de TomTom en installeren. Een paar cdtjes branden voor in de auto tijdens de 4200 kilometer die we gaan rijden. Een rugzak kopen om al onze film en foto apparatuur in mee te sjouwen en een paar goede loopschoenen aanschaffen. Want naast de vele kilometers rijden zullen wij ook aardig wat kilometers gaan lopen.

Maar goed we zijn al een heel eind op weg en naast de stress beginnen we nu toch ook wel te genieten voor wat er de komende maand allemaal op ons af zal komen. 

De tickets voor het nieuwe One World Trade Center in New York zijn geboekt. Twee jaar geleden konden wij deze geweldige toren alleen nog van beneden bekijken maar 29 mei gaat hij open en 2 juni staan wij boven! 

Een helikopter vlucht boven de Grand Canyon is ook al geboekt. Ik moest nog even flink mijn best doen om Daan over te halen. En dat is volgens mij nog steeds niet helemaal gelukt. Maar ze moet mee!! 

Een echte must voor onze stop in San Francisco is ook absoluut Alcatraz. Geweldig om Escape from Alcatraz in real life te ervaren! 

Zoals jullie lezen zijn wij al erg aan het genieten van de voorpret en vinden wij het leuk om jullie in deze geweldige reis mee te nemen. De meesten van jullie zullen de vele verhalen van ons vast wel hebben gehoord en op deze manier zijn jullie er ook een klein beetje bij. 

Wij zullen jullie de aankomende maand veelal op de hoogte houden en leuke foto's plaatsen zodat jullie ook een indruk krijgen bij de verhalen.

Hopelijk veel leesplezier!!

Groetjes,

Steef en Daan

 

Reacties

Marja Bokhorst A long time ago

Wat een geweldig leuk idee Steef en Daan. Ik zal zeker gaan mee genieten van jullie reis!

Rob A long time ago

Leuk om jullie zo te volgen. Wel spannend voor zo'n uitdaging.Je blijft mij verbazen in positieve zin.Wat een ondernemers zijn jullie geworden.

Erik Wolf A long time ago

Tjillos.. have fun!

Poelie A long time ago

Have fun ouwe!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan