Santa Barbara (29-06-2015)

Door Stefan B. - A long time ago

Santa Barbara 

29-06-2015:

Uiteraard werden we weer wakker door de wekker en dit keer om 9 uur. Even snel douchen en richting de ontbijtzaal want er is ontbijt tot 10 uur. Lekker wat makkelijks aan want we gaan vandaag lekker bij het zwembad liggen. Het ontbijt is weer prima en smaakt goed. Ze maken ook wafels dus ik vraag of ze er 2 voor ons willen maken. Komen ze 2 van die grote ronde wafels brengen die je in 4 stukken kunt maken. Ik bedoelde 2 van die stukken maar kreeg er nu dus 8. Ach ze zijn gelukkig niet al te groot en ze zijn wel op gekomen. Ja ja we genieten er nog even van en dan is het voorlopig weer klaar met snoepen. Het ontbijt zit er weer in dus snel naar de kamer en de zwemkleding aan.

Er ligt nog een ander gezin met 2 kinderen en verder niemand dus lekker rustig. Lekker een bedje uitgezocht en heerlijk een dagje niks doen en op onze luie reet liggen. 

Rond een uur of 12 kregen we wel een beetje trek dus zijn even naar een supermarkt in de buurt gereden om lekker wat broodjes te halen. Het was rond de 30 graden dus hebben de broodjes lekker even op onze kamer opgegeten. Wel lekker om even niet in de warme zon te zitten en een brake te hebben. De broodjes waren op en gingen weer lekker bij het zwembad liggen. Het is een verwarmd zwembad dus het was heerlijk en niet ijskoud. Heerlijk zo'n dagje!!

Rond half 5 vonden we het wel weer mooi geweest en zijn weer naar onze kamer gegaan. Lekker onder de douch en ons weer mooi gemaakt want we gaan lekker uit eten in het stadje. We pakken de auto en gaan richting het centrum van Santa Barbara. Een erg leuk stadje en gaan op zoek naar een restaurant. Heel gek want we hadden best zin in een lekker verse pizza. Aangezien we er al best wat op hebben hier maar het blijft lekker. Al vrij snel vonden we een leuk tentje en kregen een leuk plekje buiten.

Daan uiteraard een pizza Margherita en ik de Sole Mio. Ze waren weer heerlijk!

Ze waren vrij snel met het eten brengen dus waren ook snel weer klaar. En opzich vonden we dat niet erg want we wilden nog even wandelen door het centrum en even een beetje shoppen. Het was inmiddels alweer 19 uur en de winkels waren nog 2 uur open. De buikjes vol en gingen lekker het centrum in. Eerst even naar Macy's want die hadden ze hier ook. En al snel kwamen we WEER een Victoria's Secret tegen. Daan wilde toch nog even kijken of ze een leuke bikini zag want in al die andere 2102930101 Victoria's Secret winkels die we deze reis tegen zijn gekomen wilde ze maar niet slagen. Nou vooruit daar gaan we dan maar weer. Ze vind het toch wel weer duur en weet niet zo goed welke ze dan leuk vind en wat dan bij wat past. Ik besluit er maar een einde aan te maken en ik ga maar mee helpen. Ik duw wat bikini's in haar handen en zeg ga nou maar passen. Ze wist niet precies haar maten dus kwam Megan, haar persoonlijke hulp, even haar maten opmeten. Het was heel gezellig hoor en ik heb veel plezier gehad bij het helpen. ;-) Het was inmiddels half 9 en echt veel tijd voor mij om te shoppen was er niet meer over. Maar ach ik had wel weer een blije Daan.

Nog even snel het centrum door en een paar winkels binnen. Uiteindelijk heb ik ook nog even snel een shirtje kunnen kopen en toen waren de meeste winkels toch echt wel dicht. 

Het was ook bijna 9 uur dus gingen maar weer naar de auto. Voor Daan kon de avond inmiddels ook niet meer stuk dus die vond alles best. De parkeergarage weer uit en gaan afrekenen bij de poort. Dat is dan 3 dollar... Kijk dat zijn nog eens leuke prijzen! Helemaal op z'n Amerikaans geef ik mijn creditcard en rekenen af. Gelukkig er staat ondanks de bikini van Daan nog genoeg saldo op en kunnen gelukkig naar het hotel. 

We liggen lekker op bed en het is alweer 22:15 uur dus gaan zo lekker de luiken dicht gooien. Morgen hoeven we nog een klein stukje te rijden en dan zijn we in Los Angeles. En nu ik dit zo type besef ik me dat dit onze laatste stad is van dit geweldige land. We voelen ons hier enorm thuis en gaan dit geweldige land enorm missen! We zullen hier absoluut nog vaker gaan komen dus hoeven de USA hopelijk niet al te lang te missen. Maar goed we hebben nog 2 nachten in Los Angeles en gaan er goed van genieten. We hebben nog een paar leuke dingen om te gaan zien zoals bijvoorbeeld Hollywood, Beverly Hills en we willen nog naar een park gaan. Misschien Disney of iets anders leuks wat daar in de buurt zitten. Kortom we nemen het er nog even goed van! 

Iedereen weer een fijne dag en voor ons slaaplekker...

Reacties

Rob A long time ago

Alle avonturen lopen op zijn eind, nu alleen nog nagenieten en relaxen. Veel plezier vandaag!

Marja A long time ago

Gisteravond al volop aan het appen met je Steef. Dat was gezellig! Wel heerlijk dat jullie nog even een paar dagen kunnen relaxen. Nogmaals grote complimenten voor de samenstelling van deze reis!! Kun j jezelf niet gaan verhuren voor andere mensen om dit ook voor hen te doen? Je bent er een ster in! Ik ben in ieder geval onwijs trots op jullie. Geniet nog van deze laatste dagen lieverds!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan