Dag 20 Vancouver - Amsterdam

Door L.M. den Braber - A long time ago

Voor de laatste keer worden we wakker in een Canadees opgemaakt bedje. Dat houdt in, niet een dekbedovertrek, maar laken-dekbed-laken. Met een beetje woelen lig je dus dikwijls te kauwen op de punt waar je voorgangers ook aan hebben gesabbeld. De koffers weer dicht krijgen zonder dat de halve inboedel over de achterbank van de auto gedrapeerd ligt blijkt nog een hele klus. Uiteindelijk krijgen we ze dicht en checken voor de laatste keer uit. 

We rijden naar de rental car drop off, en laten onze lieve trouwe Nissan murano aka Nissan air max (hij lijkt zo op een sportschoen van de zijkant) achter na 4192 km. Bij de balie van Alamo krijgen we alsnog een verrassing van eigen risico voor de voorruit. Nu is het echt tijd om te gaan, de creditcard vindt Canada steeds minder leuk worden. We scoren nog een ontbijtje bij, jawel, de Starbucks en gaan dan door de gate. Na het opmaken van de laatste canadian dollars in de tax free kunnen we boarden en weer 9 uur in de lucht hangen. En dan landen we om 10.10 toch echt weer in ons vertrouwde kikkerlandje. Het zit erop. Het is uit met de pret. De koek is echt op. 

We zouden Canada aan iedereen aanraden, het is echt een fantastisch land (het westen in ieder geval). Wat een natuurschoon! Wat een heerlijke sfeer. Wat een vriendelijke mensen. Wat een wildlife. Wij gaan zeker nog een keer terug. 
We uploaden nog wat foto's, en that's it folks. Bedankt voor het volgen van onze avonturen. We gaan jullie stalken zodra de fotoboeken af zijn. 

Liefs Lawrence & Roos

Reacties

Dad/Mum A long time ago

Inmiddels zijn jullie thuis in Schoonhoven als deze reactie uit mijn wijs-vinger komt. Konden 10 uur lang niet internetten daar we in de bus zaten van Marrakech naar Fez wat ong. 500km is/was. Inderdaad bloedheet.
Om terug te komen op jullie avonturen in West-Canada.....geweldige ervaringen opgedaan van een wereld-deel die toch niet zoveel wordt bezocht als de steriotype vakantie landen als Spanje, Turkije etc.
Wij zijn ook blij dat jullie alles heelhuids hebben doorstaan en weer veilig in jullie nestje zijn. Nogmaals, wij hebben genoten van de verslagen, foto's en zullen dat ook gaan missen.
Rest ons jullie een goede nachtrust toe te wensen en tot ziens.
Liefs, Elstar Volgers
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!