Laatste loodjes!

Door A.F. Weidema - A long time ago

 

Hallo volgers, 

Nog 3 daagjes werken en dan is het eindelijk zo ver! Het valt niet mee om die nog rustig door te komen. Er moet nog veel geregeld worden; op het werk moet alles netjes achter gelaten worden, zodat de collega's niet in de problemen komen. Het inpakken is ook al begonnen, maar wat is zo'n koffer maar klein als je hem opendoet. Dat wordt weer een hele klus om alles mee te krijgen. In West-Canada kan het ook best fris zijn, dus je moet wel verschillende laagjes aan kleding meenemen. En we willen ook lopen, dus bergschoenen en stokken moeten er ook in. En in deze tijd van sociale media heb je de wereld aan opladers en andere technische apparaten. Maar het zal wel lukken en anders plakken ze maar weer een sticker met"heavy" op de koffer; zijn we wel gewend! Ik zou zeggen: tot vrijdag, want dan gaat het eindelijk beginnen.

Groetjes.

 

Reacties

Henk van Gansewinkel A long time ago

Ik wens jullie een hele fijne vakantie. Lijkt mij een geweldige ervaring daar in Canada. Veel plezier en geniet ervan. Freek, gefeliciteerd met je verjaardag. Fijne dag nog. Groetjes, Henk

Ger en Amilde A long time ago

Hoi reizigers. Freek proficiat met je verjaardag ! Wel heel speciaal om je verjaardag zo te vieren met een prachtige reis samen voor de boeg. Wij wensen jullie een goede start van dit avontuur en zullen jullie reis met plezier volgen.

groetjes vanuit de Brikkenoven

A.F. Weidema A long time ago

Henk, Ger en Amilde, bedankt voor jullie felicitaties.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!