8 juni 2015 Vancouver eiland

Door A.G. de Bruijn - A long time ago

Vandaag ging de reis naar Vancouver eiland. Om de veerboot te halen moesten we vroeg uit de veren. Het opstaan kostte meer tijd dan we hadden verwacht. Het werd dus niet de boot van 9.00 uur maar die van 10.00 uur. Na de boottocht van ca.1,5 uur ging de reis via een lunch stop in Victoria verder naar Tofino. Daarna ook nog een stop om te winkelen. Toen wilde Pauline graag met de camper rijden. Na een korte kennismaking met het voertuig kreeg ze het snel onder de knie. Ze scheurde al snel, met zeker de snelheid die ik zou rijden, over de wegen.

Aan het einde van de dag bleek dat de camping die wij voor ogen hadden geen plaats meer voor ons had. Na nog twee pogingen had eindelijk de derde camping plaats voor ons. Inmiddels was het acht uur geweest. Het resultaat was dat we rond 21.30 uur aan het avondeten begonnen. Zelfs voor ons was dit vrij laat. Maar met veel minder noodzakelijke huishoudelijke klussen dan gisteren lukte het om op een leuke tijd aan de borrel te zitten.

Helaas hebben we niet op iedere camping een (krachtig) Wifi signaal. Waardoor het niet lukt om dit verhaal iedere dag te plaatsen.   

 

Reacties

Eric Schulte A long time ago

Te gek! Geniet ervan

Jan & Gerda A long time ago

Heel bijzonder allemaal en wat knap van Pauline ik denk dat ik niet zou durven met zo'n groot gevaarte te rijden. gr.J&G
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!