12 juni Wells Gray Park

Door A.G. de Bruijn - A long time ago

De vakantie stond vandaag in het kader van een bezoek aan een provinciaal natuurpark. Wells Gray heet het park, het is een heel groot park. De toerist krijgt maar een klein stukje te zien. Er is een weg die tegen het Clearwater Lake doodloopt. De weg is ca 65 km lang. De ingang van het park lag bijna op loopafstand van onze campground. Onderweg zijn een groot aantal toeristische bezienswaardigheden te vinden. 
Wij hebben in het park vier watervallen bewonderd. Bij de Moul Falls werd aangegeven dat je er achter het neerstortende water langs kon lopen. Pauline wilde dat wel eens meemaken. Dit resulteerde, vanwege stuifwolken met water, in een nat pak.
In het park hebben we twee beren gezien, een op de weg voor ons. En vlak daarna stak op bijna dezelfde plaats en andere beer de weg over toen we daar net voorbij waren. Ook zag ik, op de weg voor ons heel in het kort, nog een dier. Volgens mij was het een wasbeer. 

Reacties

Anneke Geerling A long time ago

Die wasbeer was net onder waterval geweest. Geniet er nog lekker van. Gr. Jan en Anneke

Jan & Gerda A long time ago

Jullie moeten de huid niet verkopen voor dat de beer geschoten is.Het lijkt me een fantastische ervaring zo iets in het wild te zien.Gr.J&G
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!