16 juni Lake Louise een paar keer beren

Door A.G. de Bruijn - A long time ago

Het was vandaag een corvee dag. Iedere dag boodschappen doen zijn we gewend, dat was dus niets nieuws. Maar daarnaast was het ook wasdag. Bij een plaatselijk hostel vonden we wasmachines en drogers, ook te gebruiken voor niet gasten. Terwijl Pauline en Ria de boodschappen deden, heb ik braaf op de was gepast. Maar aan deze klussen ging wel bijna de hele ochtend op. 
Vanmiddag maakten we, met de skilift, een tochtje naar het plaatselijke wintersportoord. Er lag nog steeds wat sneeuw op skihellingen, hier en daar was er nog een heel klein beetje maar daar hield het wel mee op, maar op zo'n moment begint het bij mij toch wel te kriebelen. Onder de lift liepen er op een bepaald moment twee beren. Voor de wintersporters hoop ik dat die beesten er een winterslaap op na houden, anders wordt het misschien nog dringen op de piste.
Ria zag daarna 'beren op de weg'. Je moet dit heel letterlijk nemen. Op de weg verder naar Banff hebben we namelijk vlak naast de rijbaan nog een paar keer beren gezien.
Voor vannacht hebben we een camping gevonden met iets meer luxe dan gisteren. We hebben hier echte wc's en ook kunnen we hier douchen. 

Reacties

Tonny A long time ago

Tussen de drukte ff de tijd om te reageren, wat een leuke verhalen👍ik geniet met jullie mee heel veel plezier verder💋💋💋💋💋

Jan & Gerda A long time ago

We genieten van jullie belevenisen blijf ze schrijven want we zien er elke dag naar uit.gr. J&G
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!