18 en 19 juni Waterton en Polsen

Door A.G. de Bruijn - 21-06-2015 03:01

Niet alle dagen hebben we iets interessants te melden daarom niet iexere dag een blog bericht. We hadden de 18e een lange rit door het zuiden van Alberta. Best heel mooi maar niet zo spectaculair dan we de afgelopen dagen gewend waren. We reden iets ten oosten van de Rocky Mountains. Het landschap gaf wijds beeld. Veel vee in afgezette landerijen, maar geen sloten, wat we thuis wel gewend zijn. Met bergen op de achtergrond hield de vergelijking met ons vaderland op. Het plaatsje Waterton waar we de nacht doorbrachten heeft wel weer iets meer van de Rocky's. 

Na Waterton reisden we de 19 weer naar de USA naar Polson in Montana. Het eerste stuk na Canada voerde ons door een heel uitgestrekt (grasland) landschap. Op verschillende plaatsen kon je kilometers ver om je heen kijken en het landschap bewonderen. 
Het eerste plan van vandaag viel helaas in duigen. We wilden door het Glacier National Park rijden, maar onze 'bak' werd 'gewogen' en te licht bevonden. Je mocht er door als je niet langer was dan 21 ft, ons voertuig kwam met 30 ft dus niet door de balotagecommissie. We hoefden slechts zo'n 100 mijl om te rijden. Dat stelde dus niet veel voor. Dat we ook het beschreven mooie traject door het park misten werd voor kennisgeving aangenomen. De beschreven vergezichten maakten bijna alles goed.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan