Woensdag 5-8-2015: Laatste stop: San Diego

Door José Aartse-Van Vroonhoven - 06-08-2015 09:21

Helaas, helaas... heeft het toch niet zo mogen zijn dat we de vakantie helemaal af konden maken zoals gepland. We wisten natuurlijk dat de kans erin zat dat we eerder terug moesten omdat Jo erg ziek was.  Maar de laatste paar dagen was zijn toestand zo verslechterd dat het in ieder geval voor Hans noodzakelijk was dat hij toch die paar dagen eerder naar huis zou vliegen. Lang beraad over wat wij (Jose, Aniek en Jasper) zouden doen; auto langs de kant van de weg, half uur bedenktijd van de SOS hulpdienst, maar uiteindelijk toch besloten dat wij hier blijven en onze oorspronkelijke vlucht terug nemen. Wat ook helpt is dat we dan hier in San Diego bij Rianne en Evert-Jan (onze buren uit Veldhoven, die twee jaar in San Diego wonen), kunnen logeren, die heel gastvrij hun huis voor ons alledrie openstelden, zodat ik in ieder geval geen auto hoef te rijden hier, en niet met Jasper alleen in een hotel zit. 

Dus... Heel veel meer dan van Palm Springs naar San Diego rijden hebben we vandaag niet gedaan. Bij Rianne en Evert-Jan hebben we de koffers opnieuw ingedeeld en gekeken wat Hans mee kon nemen en wat niet. Daarna moest hij om vijf uur naar het vliegveld, omdat er om half negen ' s avonds voor hem een vlucht geregeld was. 
De kinderen hebben hier de rest van de middag en avond een beetje gezwommen in het zwembad in de tuin en we hebben een Veldhovense buurtbarbecue gehad, omdat onze achterburen uit Veldhoven toevallig ook een rondreis door Amerika maken en deze dagen in San Diego zitten. Helaas vliegen zij zaterdag terug en ik zondag, dus de terugreis moet ik toch echt alleen doen...

Marshmallows roosteren op de barbecue.

Reacties

Ellen 06-08-2015 11:03 {{button-33595}}

Goh José, wat een abrupt einde van jullie mooie rondreis. Maar wel fijn dat Hans zo snel terug kon vliegen. Alleen betekent dat natuurlijk wel dat het dringend is. Ik hoop dat jullie toch nog wat kunnen genieten daar bij jullie buren. En succes met de terugreis.

Marcel Beekmans 06-08-2015 17:55 {{button-33627}}

wat jammer dat de jullie jo niet de hele vakantie heeft kunnen mee maken!

Isabelle 06-08-2015 22:38 {{button-33647}}

Fijn dat Hans zo snel naar huis kan gaan om bij zijn vader te zijn. Sterkte.

dorthy 06-08-2015 22:55 {{button-33649}}

Goed dat dit allemaal zo snel geregeld kon worden en Hans meteen terug kon. Veel sterkte en voor jou een goede reis terug met Jasper en Aniek

Marie therese en jos 07-08-2015 06:50 {{button-33668}}

Wat een vervelend nieuws om te horen. Fijn dat jullie in san diego goed worden opgevangen. Voor jullie drietjes en voor hans vooral veel sterkte en fijn dat hij snel naar zijn vader kon. Alvast een goede terugreis voor jullie.

Yvonne 08-08-2015 21:03 {{button-33818}}

Lieverds, wat lastig voor jullie. Je wilt er toch ook zijn voor Hans en Jo. Van mama had ik het gehoord.
Goede reis morgen. Dikke knuffels.

Chanou 09-08-2015 22:15 {{button-33936}}

Lekker hè, zo'n zwembad in de tuin :D Toen ik in San José logeerde keken we vanuit de pool uit over de vallei.... WOAH. Fijn voor jullie dat je zo de vakantie hebt kunnen afmaken ipv hoteldebotel weer naar NL. Maar wat naar voor Hans! Morgen zijn jullie gelukkig weer samen. Sterkte met Jo!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan