Donderdag 6-8-2015: Eerste dag San Diego

Door José Aartse-Van Vroonhoven - 07-08-2015 08:22

Een dagje lekker rustig aan gedaan vandaag. Rianne ging vandaag eerst rennen en daarna bleef haar trainingsmaatje gezellig bij ons op het terras zitten, en hebben we met zijn drieën uitgebreid gekletst over Amerika en het Amerikaanse dagelijkse leven, erg leuk om allemaal te horen. De kinderen hadden inmiddels het zwembad al weer gevonden, dus die vermaakten zich opperbest. En Aniek en Claire ook bij het biljart.

Rond lunchtijd kleedden ze zich allemaal weer aan en gingen we in Rianne's 7-persoons mega-auto naar Yoghurtland; een ijssalon waar Claire Aniek heel graag mee naartoe wilde nemen. Het beviel ons allemaal goed; een soort softijs gemaakt met yoghurtbasis, in allerlei verschillende smaken, die je zelf in een bakje kunt doen en af kunt maken met diverse zoete toppings en/ of fruit. Dit hebben we dus meteen maar als lunch beschouwd.

Na thuiskomst was het weer omkleden geblazen, want we gingen nog even naar het grote zwembad om de hoek van de straat, waar ze hier een gratis lidmaatschap op gekregen hebben bij het huren van het huis. Het zwembad had twee duikplanken en Aniek en Jasper hebben hier hun salto van de duikplank geoefend tot beiden het goed konden!

Voor avondeten gingen we naar Hometown Buffet; een buffetrestaurant is altijd okee bij de kinderen, natuurlijk, en de prijs was ook aangenaam, $14,49 per persoon voor eten en drinken. Bij aankomst zagen we dat op donderdag de kinderen zelfs maar $1,99 betaalden.... Alleen waren helaas alleen Jasper en Janine nog maar "kinderen", maar toch....

Op de terugweg mocht Jasper mee in de cabrio van Evert-Jan (op de heenweg gingen Aniek en Claire); supercool natuurlijk!

Thuis hebben Janine en Jasper zich nog bijna een uur vermaakt met de heliumballonnen die ze hadden gekregen in het restaurant. Want hoe leuk is het om steeds andere voorwerpen aan het touwtjes vast te maken en dan de toeschouwers te laten raden of de ballon naar boven of naar beneden zal gaan? Ik kan je vertellen: heel leuk! 

Vanavond een beetje op tijd naar bed en morgen: op naar Seaworld!

P.S. Hans had een voorspoedige terugvlucht en was op tijd in Eindhoven om voor de nacht Jo nog even te zien, waarna hij om half drie Nederlandse tijd ging slapen.... 

Reacties

Nicole 07-08-2015 08:41 {{button-33680}}

Wat goed om te zien en te lezen hoe die twee meiden genieten van het weerzien! Kan me voorstellen dat het geen makkelijke beslissing was, maar fijn dat jullie konden blijven om deze laatste - voor Aniek zo belangrijke - dagen ook mee te maken.

Lenie 07-08-2015 09:19 {{button-33685}}

Fijn dat de dagen bij Claire toch nog door konden gaan. Daar was het uiteindelijk allemaal mee begonnen.

Yvonne 08-08-2015 21:06 {{button-33819}}

In Tilburg is ook zo'n yoghurtijssalon, New Yoghurt. Kom je een keertje proeven?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan