Vrijdag 7-8-2015: Seaworld in San Diego

Door José Aartse-Van Vroonhoven - 09-08-2015 03:35

Vandaag staat het lang verwachte bezoek aan Seaworld in San Diego op het programma! We vertrekken om kwart voor tien, zodat we meteen om tien uur, bij opening, aanwezig zijn. Bij aankomst blijkt het park in augustus al om 9.00 uur open te zijn... Maar niet getreurd, we hebben bij de eerste paar rides toch niet lang hoeven wachten, dus de meest populaire, de Atlantis waterbaan en de Manta rollercoaster hebben we meteen in het begin al kunnen afwerken.

Alle shows die er zijn, hebben we vandaag ook kunnen zien; de dolfijnenshow, de orka-show, de zeeleeuwenshow, een "pet"show, en een prachtige acrobatenshow: Cirque de la Mer (geïnspireerd op Cirque Du Soleil, en er kwamen inderdaad veel herkenbare dingen uit Las Vegas voorbij :-) De dolfijnen en orka's vinden het ook erg leuk om het publiek nat te splashen, en dan niet een paar druppeltjes nat, maar echt doorweekt..... Gelukkig zitten wij niet in de "soak-zone"!

 

En Claire won een donut bij het ringen gooien! 

Nadat we de leukste rides (volgens de kinderen) nog een keer gedaan hadden, en ik zelfs mee in de Manta was geweest (!) gingen we om acht uur richting Coronado Island, het jetset eiland van San Diego, verbonden met het vasteland door een superhoge en -lange brug. Hier namen we met z'n allen een family-pizza en rond tien uur waren we weer thuis, waar we allemaal bijna meteen naar bed gingen, na een vermoeiende maar leuke dag!

 

Reacties

Yvonne 09-08-2015 12:31 {{button-33882}}

Gaaf zeg!!! Deze dag had zeker weer een hoog cijfer?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan