Zondag 9-8-2015: Terug naar Nederland.....

Door José Aartse-Van Vroonhoven - 11-08-2015 23:33

Tenslotte is toch de dag aangebroken dat we weer terug naar Nederland moeten. Met zijn drietjes, maar dat gaat lukken. Eerst gaan we echter nog een klein feestje vieren, want Jasper wordt vandaag 10 jaar! Van Evert-Jan en Rianne krijgt hij een cadeautje en we hebben speciaal Amerikaanse chocoladetaart gehaald, die heerlijk smaakt!

Om tien uur worden we naar San Diego Airport gebracht, waar het een oase van rust is bij het inchecken en bij de douane; wat een verademing na Schiphol een paar weken geleden! Binnen een kwartier zijn we door de douane (met Zwitsers zakmes, dat we per ongeluk vergeten waren in de dagtas, en toen sneaky op goed geluk in de tas van Aniek gestopt hebben, en ja hoor, niets gezien.... Beveiliging is dus niet helemaal in orde; gelukkig hebben wij er geen kwaad mee in de zin :-). Op het vliegveld eten we voor een laatste keer een bakje Frozen Yoghurt (die van Yoghurtland was lekkerder) en dan moeten we echt het vliegtuig in, op weg naar Minneapolis.

Na drie uurtje vliegen zijn we er al, en lopen we een klein stukje voor ons vliegtuig naar Amsterdam. We moeten even wachten bij de gate en kunnen dan eventjes op de iPads spelen die daar staan.... Ik heb er nog nooit zoveel bij elkaar gezien, op elk tafeltje twee stuks!

In het vliegtuig kunnen de kinderen gelukkig een beetje slapen, zodat ze toch enigszins uitgerust zijn. De vlucht is mooi op tijd, dus als we aankomen, staat Hans al op ons te wachten.
Nog anderhalf uur naar huis rijden, en dan is het echt voorbij....

 

Reacties

Annemieke 21-08-2015 22:12 {{button-34633}}

Wauw, mooi verslag, José, van een prachtige vakantie. Wegens waardeloze WiFi op de Bretonse camping helaas pas bij thuiskomst kunnen lezen, maar we hebben ook al even kunnen bijkletsen. Prachtige herinnering, zo. Gauw weer even echt bijkletsen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan