11 juli : Los Angeles

Door Geertje Folkers - 12-07-15 19:34

Het is inmiddels 1 uur ’s-middags en we zitten te wachten bij El Monte, de camperverhuurder. Onze camper bleek nog vies te zijn dus ze zijn hem nu nog een keer extra aan het schoonmaken. Het is echt een bakbeest…zie foto’s.

Het is heerlijk weer, warm maar met een lekker windje. De jongens zjn zich al 2 dagen aan het vergapen aan de enorme auto’s die hier rondrijden, Pim en Lex hebben zich ook opgegeven als extra chauffeurs voor de camper, Daan mag nog niet tot zijn verdriet, je moet 21 zijn. Dus hij mag hier niet drinken en niet rijden, het leven is zwaar voor een 19-jarige !

Als de camper schoon is rijden we naar de Walmart om boodschappen in te slaan, daarna door naar de camping…….

Het is inmiddels 7 uur ’s-avonds en we staan op ons eerste RV-park…….op de plaatjes en de plattegrond leek het alsof we aan een meer zaten, het blijkt echter dat de afstanden veel groter zijn dan van te voren ingeschat….we moeten eerst een heel eind over de camping lopen en de kinderen hebben zich daarna van een helling afgestort in de hoop zo bij de oever te komen om te kunnen zwemmen.

Zoals gezegd, de afstanden zijn enorm, wat op de kaart een klein stukje lijkt blijkt veel verder weg, alles is groot, de auto’s, de winkels de RV’s ( die van ons is echt een kleine variant ).

De Walmart was ook enorm, ik was blij dat ik een lijstje had gemaakt, je loopt als een kip zonder kop rond.

Rob is nu de bbq aan het aansteken, er liggen een paar enorme rib-eyes in de koelkast……

We genieten ons suf………

Om nog wat vragen te beantwoorden…het is hier 9 uur eerder. Foto’s zijn bijgevoegd……we hebben vannacht redelijk geslapen, Rob z’n C-PAP ( apneu-apparaat )  deed het niet, dat was jammer ( qua geluid ) , zijn wel vroeg wakker, uurtje of 6…maar we gaan ook vroeg naar bed, het was om 9 uur al donker.

We gaan zo Los Angeles in met de camper.....Walk of Fame opzoeken en Rodeo Drive....ik ga voor geen goud achter het stuur maar Rob scheurt al lekker rond !!!!

Reacties

Lieveke 12-07-15 19:39

Wat klinkt dit FAN-TAS-TIC!!!
Nou, ik geniet met jullie mee door je verhaaltjes, Geertje!
Hartstikke leuk!
X

Marianne 12-07-15 20:08

Wat een avontuur, fantastisch en wat schrijf je leuk. Ga zo door, keep us posted.

Jolanda 12-07-15 20:11

War heerlijk om dit alles door jullie ogen mee te maken! Ik waan me weer helemaal terug as newby in de VS, al weer 16 jaar geleden! Wat fijn dat jullie het nu al zo naar je zin hebben 😊. Inderdaad, de afstanden zijn gigantisch, Walmart zo groot als een dorp, en de gemmidelde RV gewoon een villa op wielen! Heerlijk de foto van die bungelende beentjes in bed...

Marijke 12-07-15 20:36

Super gaaf om te lezen! Alles is daar over de top. Ik krijg al de kriebels. Over twee weken gaan we ook weer die kant op. Heb er helemaal zin an.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie