14 juli : Lake Havasu

Door Geertje Folkers - 17-07-15 02:20

We zitten in de camper op weg naar Lake Havasu; we hebben inmiddels ons eerste echte Amerikaanse ontbijt op…..OMG…..ik kreeg het echt niet op, een omelet van 3 eieren, spek, worstjes, rösti, 2 sneden toast…..Fem, Daan en Lex hadden ook pancackes genomen, we kunnen nu geen pap meer zeggen.

Geen wonder dat de Amerikanen zo dik zijn, je kan je gewoon helemaal klem eten hier.

Joshua Tree was echt prachtig, op de hele campground stonden misschien maar 10 andere klanten, de eekhoorntjes en konijntjes huppelden om de camper, je werd gek van de vliegen, er stonden waarschuwingsborden voor agressieve bijen en de natuur was zo prachtig !! Het was om 9 uur donker, we hebben nog even genoten van de prachtige sterren hemel en toen zijn we gaan slapen. Het koelde ’s-nachts goed af, dus slapen ging prima.

Van het personeel in de Denny’s hoorden we dat het bij Lake Havasu nog heter is, ze had het over 50 graden….hopen dat we daar wél echt aan het meer staan !!!

We rijden door een verlaten landschap met zo’n rechte weg…net als in de film….

Als ik opeens Clint Eastwood of Mad Max langs zie rijden zou ik niet eens verbaasd zijn, het voelt echt als in een film.

Paar uur later…….

We staan godzijdank pal aan de oever van Lake Havasu want het is hier 44 graden !!! We hebben de camper neergezet en zijn vervolgens met z’n allen het meer in geplonsd…wat een zaligheid. Op de camping is weinig schaduw….met de paar andere mensen die in het meer waren ( deze camping is ook al bijna leeg ) hebben we aan picknicktafels onder de enige boom gezeten. Het bier smaakte best !! Daan doet tot nu toe vrolijk mee qua bier, zijn leeftijd is nog geen probleem geweest.

Het koelt zo te voelen niet echt af ’s-avonds in tegenstelling tot Joshua Tree.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie