16 juli : Grand Canyon

Door Geertje Folkers - 18-07-15 05:27

Op weg naar de Grand Canyon zijn we van de snelweg afgegaan om te tanken, dat was bij Seligman. Daar liep kennelijk oorspronkelijk Route 66, er was een heel stuk ingericht als een soort museum, met oude winkeltjes en heul veul oude auto’s ….we hebben onze ogen uitgekeken. We kwamen in het winkeltje van een vrolijke hippie terecht, de jongens moesten hun naam op een oude deur schrijven….hij kwam oorspronkelijk uit Canada en had daar in zijn jeugd met veel Hollandse kinderen op school gezeten….gesprekstof genoeg dus….. een heleboel Amerikanen vragen waar we vandaan komen en als je dan The Netherlands zegt krijg je gelijk veel wooden shoes en windmills te horen….

Vervolgens doorgereden naar de Grand Canyon; de camping is super, midden in het bos, de eekhoorntjes huppelen weer rond de camper.

We zijn met de shuttlebus naar de Rim gereden, hebben eerst een stuk gelopen en daarna nog een stuk met de bus…..de Grand Canyon is echt adembenemend mooi !!! Je kijkt je ogen uit, iedere keer ziet het er weer anders uit……

Het is wel superdruk, aar het shuttlebus systeem werkt op zich prima.

’s-Avonds hebben we buiten het park bij een Steakhouse gegeten, een mens kan niet iedere dag bbq-en.

Het eten was geweldig, ik geloof dat de steak 340 gram woog……aan de muur elandkoppen en berenvellen……de rekening van 320 dollar was ff schrikken, uit eten is hier niet goedkoop.

“s-Avonds bleek opeens dat er wifi was op de camping…..iedereen zit dan wanhopig met z’n telefoon of tablet bij de wc ( daar is de ontvangst meestal het beste ). Omdat het niet zo warm was hebben we allemaal geslapen als roosjes.

Reacties

Conny 21-07-15 21:44

Wat een belevenissen allemaal, wat zullen jullie genieten van zo'n reis. Geert dat wordt na de vakantie weer afkicken na al dat lekkers eten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie