24 juli : Las Vegas

Door Geertje Folkers - 25-07-15 09:29

Vanmorgen eerst ontbeten bij Denny’s ( pfffff het valt me toch iedere keer weer zwaar op de maag ) en toen boodschappen gedaan, hoeven we dat morgen niet meer te doen ( want dan moeten we 550 kilometer rijden naar Yosimite ).

Daarna lekker 2 uur in het zwembad gelegen en zo direct gaan de mannen schieten en ga ik met Fem nogmaals op schoenenjacht….in het hotel Ceasar’s Palace schijnt een Nike-winkel te zijn.

Paar uur later : schoenen zijn weer niet gelukt, zucht, of haar maat is er niet of een leuke schoen is er niet.

De  jongens waren ondertussen gaan schieten, dat was echt supergaaf, Daan heeft het gefilmd met z’n Gopro.

Daarna snel een restaurant opgezocht, we kwamen bij Burger & Beer terecht, op het terras van het Venetian, enorm lekkere burgers en af en toe zie je een gondel met een zingende gondelier langsvaren…ik sta inmiddels nergens meer van te kijken !!

Daarna naar het hotel Stratosphere, en dan met name de 300 feet hoge toren ( iets van 280 meter ), ik heb mezelf overtroffen en ben ook mee naar boven geweest. Een prachtig uitzicht over Las Vegas met al die lichten, en daarnaast zijn er wat superenge attracties waarbij je al misselijk wordt van het kijken…..over de rand hangen in een bakje, eraf springen aan een kabel….pfff, ik was blij dat ik weer op de grond stond. Nu is het 12 uur en gaan we slapen, morgen een lange rit voor de boeg.

Hierna zal de wifi wel weer pet zijn, dus geen zorgen als we ff uit de lucht zijn.

Reacties

Bopper 25-07-15 09:43

Toren is 11xx feet, 350 meter, wel op blijven letten moeke

marijke 25-07-15 10:29

Hoi folkertjes, we staan op het punt om te vertrekken naar denver. De verwachting is storm met windvlagen tot 110 km per uur. Hoop dat we dit gaan overleven!!!Ik wens jullie veel plezier in yosmite.

Petra en Derk 25-07-15 11:44

Geertje, je hebt je zelf overtroffen om op zo hoogte te gaan met je hoogtevrees.Geniet van jullie laatste week in Amerika. Hier stormt het vandaag het lijkt wel herfst. Neem je een klein beetje van het mooie weer mee in je koffer??

Geertje Folkers 25-07-15 18:14

Hoi Marijk, héeeel veel sterkte vandaag ( ik las dat de KLM vluchten ging schrappen ???? ), en daarna een heel fijne vakantie....wat een heerlijk land is dit !!!

Romain 26-07-15 22:06

Een vliegreis is kinderspel, nu je boven op die super-hoge toren hebt durven staan. De zoveelste geweldige belevenis van deze reis! En wát aan aparte stad is Las Vegas! De foto's laten dat goed zien. En nu op naar het volgende hoogtepunt!

Margriet 27-07-15 00:22

WoW you daredevil!!! Ik geniet iedere dag van je post.... Vandaag ff afkicken 😳 hoop dat je snel weer WiFi hebt!!! Had ik eigenlijk al gezegd dat mr R &you een prachtig gezin hebben geknutseld?! Wat een kanjers allemaal!
Wens jullie veel plezier de (helaas) laatste week.
Geniet zegt Griet!!! 💋🎉☀️🍀❤️
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie