27 juli : San Francisco

Door Geertje Folkers - 28-07-15 04:26

Vanmorgen vroeg opgestaan en eerst naar de Tuolumne Grove gereden, daar staan een aantal sequoia’s. Het was nog wel eerst een paar kilometer lopen maar toen zagen we de eerste staan….wat een enorme bomen.

We hebben er een tijdje rondgelopen maar we moesten ook nog een heel stuk teruglopen ( met een behoorlijke hellingsgraad omhoog, pfffff, ) en we moeten nog naar San Francisco rijden dus we hebben niet de hele trail gelopen.

Nu onderweg naar SF, is toch weer 4 uur rijden, het is toch altijd nét even verder dan we op de kaart hadden ingeschat. Daar staan we 3 dagen op een camping, morgen gaan Fem en ik ernstig shoppen want dat is tot op heden nog niet echt gelukt.

Paar uur later…..: we zijn in SF gearriveerd, het was weer véul langer als in de planner stond, en toen ook nog file, het was half 6 voor we er waren.

Het is een veredelde parkeerplaats ( zelfs geen picknick-tafel, boehoe, en we hebben maar 2 stoeltjes bij ons ) maar het voordeel is dat je vlak bij de Ferry en de bus naar SF zit. De Ferry is 10 dollar enkele reis en de bus 7 dollar dus we blijven vanavond maar op de camping en gaan morgen naar SF…..morgenavond gaan we naar een wedstrijd van de SF Giants ( honkbal ) en overmorgen naar Alcatraz.

Net nog even boodschappen gedaan bij de Walmart ( Rob heeft een paar Levi’s voor 19 dollar het stuk gekocht, hij wordt nog een echte shopaholic ) dus we kunnen erweer even tegenaan. De steaks liggen te ontdooien.

Reacties

Jolanda 28-07-15 05:05

Alle berichten in een ademloze ruk uitgelezen - heb ik mazzel dat ik in ongeveer dezelfde tijdszone zit - heerlijk weer helemaal bij. Ben onwijs benieuwd hoe de Giants het morgen doen - Amerikaanser kan het niet, echt weer een onwijs leuk plannetje van Geer! Hier de motors weer weggezet, en Bas voor dag en dauw naar Chicago voor zijn werk. :-( zit de hoed nog goed, Rob? Staat geweldig bij je nieuwe spijkerbroek!

Willem 28-07-15 11:01

Nu ik red river valley, country roads en back in the saddle heb gehoord zie ik jullie in de rv op weg naar sf, Rob met zijn cowboy hat achter het stuur en Geertje luid meezingend, jullie moeten wel erg veel lol hebben. Ook de schitterende foto's getuigen daarvan. Veel liefs van je broer, Irene en Liam.

Marianne 28-07-15 17:23

Wat een miles zijn er al gereden! Ben benieuwd naar de verhalen van SF.

Romain 28-07-15 20:35

Zet de tijd stil!!! Het gaat veel te vlug! Die cd van The Bar G. Wranglers ga ik opzoeken en beluisteren. Ben benieuwd! Die gondelier in Las Vegas zal best mooi hebben gezongen, maar dát kunnen wij in Den Haag ook heus wel! Als Rob nog een passende Levi over heeft voor mij, dan zal ik niet klagen! Blijf svp schrijven en foto's plaatsen, en blijf genieten!

Margriet 28-07-15 22:28

Boehoehoe..... Gaat nu wel heul snel 😝 hoop dat jullie nog lekker veel pret hebben!!! Vind het heerlijk om iedere dag te beginnen met een Folkers update, dàn is de dag pas ècht begonnen, dankjewel voor het delen van jullie avonturen. Kan eerlijk gezegd niet wachten om bij een heerlijk wijntje alle reisverhalen te horen!
Romain, wat een fantastisch idee om ShopRob een Levi's voor jou te laten meebrengen! Zou je dan niet even je maten doorgeven?... Je moet de kersverse shopper natuurlijk niet al te zwaar op de proef stellen 😂😂

marijke 29-07-15 03:25

Hoi Geer, leuk jullie te volgen nu we ook in Amerika zitten. Wij hebben vandaag geen beren gezien maar wel bizons. Vandaag ook naar mount Rushmore geweest. Het is en blijft een super mooi land. Heel veel plezier in San Fransisco en zeker even mee gaan met het oude trammetje berg op!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie