1 augustus : Los Angeles

Door Geertje Folkers - 02-08-15 01:18

De camper is ingeleverd, Rob en ik hebben vanmorgen nog lopen poetsen en moppen maar ze keken verdorie nergens naar…alleen de buitenkant telt, of je geen deuken hebt gemaakt. En de buitenkant was gelukkig onberispelijk, dankzij de stuurmans-talenten van Rob, hij prikt dat bakbeest in ieder gaatje, echt ongelooflijk.

Gisterenavond zijn we doodmoe van die lange reis in slaap gestort, vanmorgen hebben we alles ingepakt.

Het was weer een echt Folkers-vertrek, terwijl alle andere camper-klanten met keurige koffers en tassen arriveren lopen wij te sjouwen met vuilniszakken met flessen melk, flesjes water, vieze was……

Het busje van El Monte dat ons naar het hotel zou brengen liet lang op zich wachten en tóen het eindelijk kwam en alle koffers van alle klanten waren ingeladen bleken er niet genoeg zitplaatsen te zijn…..alle passagiers die al een uur zaten te wachten hebben zich vervolgens in het busje geperst, Fem zat bij Pim op schoot en ik had een Duitse mevrouw op schoot…gelukkig duurde het tochtje maar een half uur.

Nu zitten we in het hotel, niemand heeft eigenlijk zin om iets te ondernemen, we hangen een beetje op bed met wifi, we gaan straks nog even voor de laatste keer ergens eten en dan is het op tijd naar bed en morgen om half 111 naar het vliegveld.

We hebben alvast een eerste evaluatie gehad en we hebben het allemaal super gehad….

Het voelt als een groot geschenk dat we dit met z’n zessen hebben gedaan ( dank je wel lieve papa en mama ), we hebben 3 weken op een paar vierkante meter geleefd en elkaar niet de tent uit gevochten, we hebben de prachtigste dingen gezien, ik vind Amerika echt een gaaf land en hoop nog een keer terug te kunnen komen……..

Ik ben ook blij dat ik dit blog heb bijgehouden want we hebben zoveel meegemaakt dat het onmogelijk is alles te onthouden ( als ik nu mijn eerste verhaaltjes teruglees voelt het als 3 maanden geleden in plaats van 3 weken!!!!).

Ik weet niet of ik morgen nog tijd heb, anders………….dank je wel voor het lezen en de reacties….maandag zijn we er weer……..

Reacties

Jolanda 02-08-15 01:24

Dikke zoen van Bas en mij. Fantastisch dat jullie dit hebben gedaan met z'n zesjes. Wat een belevenis - om nooit te vergeten!

derk 02-08-15 07:22

jammer ,voor jullie dat de vakantie voorbij is ,ik denk dat ik namens iedereen de verhalen zal missen en zijn allen denk ik heel benieuwd naar jullie persoonlijke verhalen,veilige vlucht gewenst en alvast welkom op nederlandse bodem,veel liefs van derk tot gauw ziens!!!!

Marianne 02-08-15 08:04

😢😢 Geen verhalen meer? Jammer maar je kunt je blog ook in Nederland bijhouden toch? Ik hoop het. Een goede terugreis. Tot morgen xx

Pauline 02-08-15 09:03

Het was geweldig om jullie verhalen te lezen. Fijn dat jullie hebben genoten.
Goede reis en tot morgen. Xx

Gail 02-08-15 09:31

Goede terugreis en bedankt voor jullie verslagen!

Pieter 02-08-15 11:17

Hi zus (en Rob en kids),
zo te zien is het mooi geweest.
We gaan mekaar krijsen in de lucht, ik vertrek nu naar Boston.
We komen langs voor de verhalen als we binnenkort een keer bij Margot en Bas aan het werk zijn. Tot dan. (Zorg dat het fotoalbum dan klaar is!)

Bert claassen 02-08-15 11:52

Super blog,.....lijkt net op k a bit heb meegereisd.

Carla 02-08-15 12:02

Goede terugreis. het was leuk jullie verhalen te lezen. ik ga je van de week even bellen. Misschien heb je nog een paar goeie tips voor ons.
Groetjes xCarla

Christine 02-08-15 12:44

Het is een mooie reis geweest. Het was heel leuk om jullie verhalen te lezen en het is inderdaad makkelijker voor jullie om met dit blog alles te onthouden. Fijne reis terug en tot binnenkort. Groetjes aan iedereen, Christine

miep 02-08-15 13:30

ik heb genoten van jouw verhalen. Dank je daarvoor! Een hele goeie reis terug naar huis en tot over een paar weken!

fee 02-08-15 21:27

ik weet niet of jullie dit nog lezen, maar welterusten en ...
tot straks!

Marijkefolkers 02-08-15 21:32

Lieve familie wat hebben we van jullie reis genoten,die prachtige foto's en het boeiende reisverslag. Een goede terugreis en tot ziens. Veel liefs.

Romain 02-08-15 22:19

Walvissen gezien, geen auto-schade, geen ziekte, en als je dit leest ben je ook weer veilig geland, wat een bofferds zijn jullie! En vanavond (maandag avond) lekker thuis in de zomerwarmte BBQ met bier en burgers?! Een prima manier om de jetlag en de heimwee naar de States te bestrijden! Geniet van alle herinneringen!

Carla C 02-08-15 23:06

Goeie reis terug en tot volgende week X

Petra 03-08-15 11:10

Ik heb genoten van jullie verhalen en belevenissen. Nu zijn jullie weer heelhuids terug en ik hoop dat jullie dit blog nog vaak zullen lezen.

Ellen 05-08-15 00:10

Ha fam. Folkers,
Ik heb genoten van jullie reisverslagen. Geschreven alsof je langs de zij-lijn kon meekijken. Hier kunnen jullie nog heel lang van nagenieten.
tot gauw.

Wendie 06-08-15 13:29

Welkom back, ik heb genoten van de verslagen en de foto's geweldig.
Dit zal jullie altijd bij blijven lekker nagenieten.

Liefs Wen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie