23 juni. NewYork - Halifax / Porters Lake

Door familie Van der Berg - A long time ago

De shared transfer haalt ons vanochtend op van het Skyline Hotel. Geplande tijd is 6.45 uur. Onze chauffeur light lekker te slapen in de auto van airlink shared transfer. Anne en Hans halen coffee en chocolate . Laat de man maar even het is 6.45 am en om 7.00 am vertrekken wij is de planning. Suggestie : heeft hij meerdere baantjes? Op 3 plaatsen picken win mensen op, 8.00 am arriveren wij op la Guardia. Koffers in checken. . Door douane. Inchecken online. Ontbijten. Drinken online bestellen en afrekenen. Op de tablet eider een eigen. Het is top geregeld bij Delta Airlines. 

Na een goede vlucht met vermijding van een thunderstorm landen wij om 14.30 pm lokale tijd op AirPort Halifax. Het is zonnig met bewolking. Landing biedt fantastisch gezicht op Dartmouth en Halifax. Hans heeft een shuttle geregeld. Na het brandalarm op la Guardia, nu confrontatie met een opengebroken koffer van Hans. Smokkelwaar?  Of verscherpte controle? Of het betere gooi en smijtwerk van de kofferspecialist? Wij verlaten AirPort Halifax. Om 3.00 pm. Arriveert de shuttle niet. Advies na phonecall, take a cab. Shuttle is defect (he was sitting on the Highway in a broken van). Wij worden gebracht naar Upper Sackville. Hier duurt het enige tijd i.v.m check creditcard. Computertraagheid? Inmiddels zware bewolking gaan wij proviand halen en op weg naar provinciale park Porters Lake.

Hans als motorhomedriver regeld een prachtige hooked up plaats aan the Lake . De dag sluit af met een borrel binnen en een geweldig gesprek met Hans. Anne haar licht is uit en zij verwacht vroeg in de ochtend een phonecall Over? 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!