17 juli 2015 Upper Sackville - Toronto / Amsterdam

Door familie Van der Berg - A long time ago

Heerlijk droog en zonnig ontwaken. Beetje weemoed. Het is nu bijna weer voorbij. Een super vakantie. Met vereende krachten aan de slag, na de douche. Hans deelt overbodige spullen uit aan de liefhebbers. Kinderen dolgelukkig met restanten marshmallows. Dumpen telefoons laden en laatste berichtje voor het weblog maken. Een KOA auto komt ineens voor ons staan. Worden wij gehaald?. Dit is TOP?!. Maar wij moeten nog de dump vinden? Uiteindelijk moet er ook. Nog uit Halifax een stel worden gehaald. Gelukkig maar, want anders ging het ineens wel heel snel. Hans en Anne krijgen aangeboden om nog even te kanoën. Dat wordt in dank aanvaard. En nu is het wachten op de transfer. Wij vliegen om 6.50 pm naar Toronto ( 1 uur verder van Nederland dan Halifax). Om 11.00 pm stijgen we op richting Amsterdam. 

Een super taxi- driver ( circa 20 ) heeft ons naar de gate gebracht. Koffie! Heerlijk. Het is eerst puzzelen (23 kg)  . De weegschalen meten met 2 maten(?). Uiteindelijk meten wij bij betalen(?). Wij zijn het hier niet mme eens. Gematst door westjet wordt onze bagage door gestuurd. ( de beambte verte ons dat hij ons hiermee 75 Canadian dollar saved). Tige Tank! Ons luchthaven verblijf begint muzikaal. Nog even nagenieten. Partir c'est mourier un peux). Maar thuis wacht een heerlijk huis, lieve buren en naar wij hebben gehoord en gezien ( foto's) een prachtige keuken. 
Canada see ya, wij gaan je missen:
- samen slapen 
- de ruimte en weidsheid
- bordjes van take care Moose
- koffie bij Tim Hortons
- gezelligheid, samen in de camper
- wakker worden door het ruizen van de zee
- campground met firepits
- friendly people always in for conversation
- steeds veranderende omgeving
- vrijheid
- rustige wegen
- houten huizen in vele kleuren
- zoeken naar whales, ijsbergen, Moose 

Wat gaan we niet missen:
- zoeken naar WiFi 
- dumpen
Wachten met live muziek. Het is nu. Onder de klanken ( live) ' country road' van John Denver gaan wij hiervan Halifax naar de gate en sluiten wij ons weblog. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!