12 juli

Door Wim en Miranda Kemp - A long time ago

12 juli

 

Weer: 35-40 graden. Soms wat bewolkt 

 

Lekker uitgeslapen na zo'n lange reisdag en indrukwekkend hotel vertoon. De oudjes waren om 06:00 wakker maar David en Nadia sliepen door tot 9:00 uur. Het was snel al warm al was het voor Vegas begrippen wat minder warm. Tas ingepakt en bij Walgreens wat fruit, broodje en Yoghurt gehaald voor ontbijt. Op de stoep yoghurt met cruesli gemixed en ff "relaxed" ontbeten op de stoep. Vegas heeft een busdienst "Duece" die langs de strip rijdt en die hebben wij als eerste naar, jawel:een outlet gegaan. Shoppen was een van de doelen van Nadia en de all stars zijn na 1,5 uur gevonden. Starbucks was ons 12 uurtje en daarna naar de hotels. We slaan achterover van verbazing van het Luxor. Honderden gokkasten, vele pokertafels, roulette en heel veel geluid. Terwijl we langs de strip lopen worden de stoepen zo'n beetje de casino's ingeleid en ontkomen we niet aan al die "make believe".

De sfeer is heel relaxed en allerlei gewone mensen zitten te gokken. Een van de hoogte punten was de M&M world winkel. 4 verdiepingen vol met kleuren en merchandising. Nadia heeft een mooie handdoek gekocht.

 

Het Bellagio met zijn fonteinen, Venetia net een 'echt' kanaal en gondeliers, Luxor de gigantische piramide, NewYork New York met het Vrijheidsbeeld, zijn toch wel de mooiste die wij gezien hebben. 

De limousines rijden af en aan en de duurdere  auto's zoals Lambo's, Corvettes, Ferrari, Bugatti's zien we met regelmaat. Wat een bizarre stad maar leuk om eens meegemaakt te hebben. 's Avonds zijn we nog naar Fremontatreet gegaan, een straat die totaal is opgeknapt en overkapt is met een gigantische led scherm waar van alles op geprojecteerd werd. Harde muziek, veel blote mensen en veel drank. Het was leuk om te zien maar al snel te veel voor ons. Toch maar weer terug naar het hotel en ons voorbereiden op de trip van morgen naar Zion national park. 

Reacties

Nel A long time ago

Volgens mij leef je daar in een heel andere wereld.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!