13 juli

Door Wim en Miranda Kemp - A long time ago

13 juli 

 

Weer: 35-40 graden. 

Aantal miles gereden: 

 

Vandaag is weer een dag om te reizen. Gelukkig niet zo ver als afgelopen week maar toch wel een uur of 3. Aangezien onze voorraad wat beperkt werd was het ook nodig  om boodschappen te doen. Een supermarkt was snel gevonden door aanwijzingen van de receptioniste van het hotel. 

Er wordt in de winkel weer veel aandacht aan ons besteed en dan gaat het vooral om de lengte. Als we vertellen dat we geen volleybal of basketbal spelen kijken ze ons maar bevreemd aan. 

Onderweg passeren we de timezone, opeens is het een uur later, we zitten nu dus op 8 uur tijdsverschil met Nederland. De uitzichten beginnen al snel te veranderen naar rode rotsen. Bijzonder om dat verschil zo te kunnen zien. De laatste miles rijd ik (Miranda) weer en als we opeens moeten stoppen en dat niet helemaal lukt word ik daar toch een beetje zenuwachtig van. Maar ook dit lukt en ik word steeds meer bedreven in het besturen van de camper. 

In het park aangekomen is onze camping de eerste die we aantreffen en wat hebben we een mooie plek gereserveerd! Heel groot en ruim met voldoende schaduw en aan de rivier waardoor de kinderen meteen gaan lopen. Er zijn wat stroomversnellingen en dat is leuk om door heen te gaan. Eindelijk water voor Nadia! 😀👍🏻

 

We eten lekker worst van de barbecue, sla en gebakken aardappels. Als toetje maken David en Nadia weer  marshmallows op het vuur wat David maakte. Een heerlijk vakantiegevoel overvalt ons. Zeker wanneer het donker wordt en de sterrenhemel langzaam zichtbaar wordt. Wat een prachtig gezicht en hoe klein zijn wij... 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!