14 juli

Door Wim en Miranda Kemp - A long time ago

14 juli

 

Weer: 30-35 graden. 

 

Vandaag zijn we nog de hele dag in Zion en Nadia mag vandaag uitslapen. Dat doet ze dus ook tot een uur of tien. We hebben keus uit drie wandelingen die ik eerder al uitzocht. Angels Landing is een wandeling van ongeveer 5,5 miles maar dan loop je aan het eind echt op een randje van een meter breed boven op de berg. Dat geeft natuurlijk een prachtig uitzicht maar we zien het eigenlijk niet zo zitten. Toch best hoog en lang. Uiteindelijk kiezen we voor The Narrows. Een wandeling die je zo lang kunt maken als je zelf wilt. Je loopt door de rivier The Virgin met aan beide kanten hoge steile bergwanden. Het was een goede keus. Nadia en David hebben hun gympen aangetrokken die ze gisteren ook gebruikten in de rivier. Wim en ik huren waterschoenen en daarmee gaan we op pad. Het water is niet koud, maar stroomt af en toe flink. Het kost soms moeite rechtop te blijven staan. David gaat heel snel vooruit voor ons gevoel en als we hem vragen hoe hij dat toch doet zegt hij: gewoon go with the banana! 😂.   Het is een leuke en mooie wandeling waar we allevier erg van genieten. Rond 17 uur zijn we weer terug bij de camper en hebben we het ook wel gehad. De dagen zijn lang en warm en we doen veel dus best vermoeiend. Maar genieten doen we zeker ook! 

Reacties

ina. m A long time ago

Niet elke dag gelegenheid om te lezen, Maar wat een reis ,mensen, Geweldig , en alles zo goed voorbereid. Miranda ook achter het stuur . DAPPER!.Ben benieuwd naar alle foto"s .XX

Nel A long time ago

Ik maak me van verschillende bevindingen van jullie een voorstelling maar dat valt niet altijd mee ik ben heel benieuwd naar de foto's.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.