25 juli

Door Wim en Miranda Kemp - A long time ago

25 juli

 

Weer: warm en zonnig. Later op de dag mistig en fris

Aantal gereden miles: 200

 

Vandaag is de dag die we gepland hebben om te gaan shoppen in een outletcentrum in Camarillo. Hiervoor moeten we een stukje het land in rijden en natuurlijk gaat dat niet over vlakke wegen. Het zijn weer bochtige en soms smalle bergweggetjes. Maar dat zijn we ondertussen wel gewend en we weten dat we niet als eerste boven zullen zijn. Ik zit nog wel eens met dichtgeknepen billen als ik door mijn raampje naar buiten kijk en het best diep vind zonder vangrail. Maar gelukkig is het elke keer nog goedgekomen. 

Bij het outletcentrum aangekomen zien we een soort Bataviastad maar dan in het groot. En met mooier weer waarschijnlijk. Nadia heeft natuurlijk gisteren al geshopt maar ze wil toch nog even kijken of ze wat kan vinden. We lopen eerst de Disney winkel binnen maar daar kopen we toch maar niets. Het is wel net of je een winkel in Disneyland binnen loopt met de zelfde muziek en uiterlijk. 

De Gapwinkel is ook hier aanwezig en we zien leuke dingen hangen. Uiteindelijk kopen we alleen voor mij een shirtje voor maar $ 4. Dat is nog eens leuk winkelen. We lopen het centrum door en zien best leuke dingen maar niet zo leuk dat we het kopen. Pas in de allerlaatste winkel koopt Nadia nog drie shirtjes. Na de lunch, Nadia en David eten pizzafries (een bak friet met daarover heen ingrediënten die je normaal op een pizza doet en dan in de oven)

en Wim en ik eten een Subway broodje, rijden we richting Morro Bay. Een camping vlak bij de kust en we hopen dat we de zonsondergang kunnen zien. Maar hoe dichter we bij de camping komen hoe bewolkter het wordt. De camping ligt 

op de landzijde van een baai en waarschijnlijk is het daar vaak mistig. Vlak bij onze camper staat een toiletgebouwtje die tijdens de grote depressie gebouwd is. Dat was ook wel duidelijk te zien, je zou er depressief van worden als je hier zou moeten douchen. Een donker, klein en koud betonnen hokje. Gelukkig was deze niet meer in gebruik en konden we ergens anders van een toiletgebouw gebruik maken. Wat ons wel opgevallen is afgelopen weken is dat de campings waar we het minst voor betaalden, in de nationale parken, veel schoner en netter waren dan de duurdere campings. Die werden veel minder vaak schoongemaakt en dat was duidelijk te zien.  Door de mist en daardoor de kou gaan we weer redelijk vroeg naar bed. Morgen weer verder naar het noorden langs de Highway 1. 

Reacties

Cindy Overbeek A long time ago

:) Wat leuk om te lezen weer! Die pizzafries zijn echt alleen geschikt voor jonge mensen met snelle stofwisseling! Wauw!
Hele goede reis huiswaarts straks! Jullie poezen heb je recentelijk nog in leven gezien, dus het gaat goed. :) Liefs!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.