28 juli

Door Wim en Miranda Kemp - A long time ago

28 juli

 

Weer: zonnig, warm. 25-30 graden

Gereden miles:  52

 

Vandaag zijn opa Tom en Karlijn jarig, gefeliciteerd! Opa Tom is 65 jaar geworden en heeft van al zijn kinderen en kleinkinderen een ontbijtje bezorgd gekregen. We hebben gehoord dat hij er erg van genoten heeft. 

Het is vandaag ook de dag dat we de camper in moeten leveren. Na ons laatste ontbijt en daarna alle spullen definitief ingepakt te hebben en natuurlijk de camper schoongemaakt te hebben zijn we onderweg gegaan. Het is niet zo ver meer dus we kunnen nog ergens stoppen als we dat willen. Santa Cruz zou een mogelijkheid zijn, maar daar hangt nog een zeemist dus is het waarschijnlijk wat fris. Nadia en David geven ook aan dat ze niet perse meer willen dus Santa Cruz laten we links liggen. Dan hebben we nog een optie om naar Cuperrtino te rijden. Dit is een klein dorp ten zuiden van San Francisco en als je niet weet wat je daar te zoeken hebt rijd je er ook niet heen. Maar Cupertino is de plek waar het favoriete merk van Wim resideert: Apple. Dan moet je daar natuurlijk wel even geweest zijn. We rijden dus iets om, maar zien meteen wel het Appeltje overal naar voren komen. Het is niet 1 groot gebouw maar waarschijnlijk zijn er verschillende gebouwen opgekocht. Het was even leuk om te zien, zeker ook dat ze bij elk gebouw het Apple logo een andere kleur gegeven hebben. 

Na Cupertino was het dan echt tijd om onze gemotoriseerde vriend in te leveren. Op de parkeerplaats van de Foodmax (supermarkt) nog onze laatste lunch gegeten en de rest van de etenswaren weggegooid. Alles werd weer gecontroleerd of er geen schade aan de camper was gekomen maar naast de al bestaande schade zag het er allemaal prima uit. Wel hebben we even aangegeven dat er een flinke onderhoudsbeurt mag gebeuren aan de camper want in de afgelopen weken hebben we wel wat mankementen ontdekt. Voor de volgende huurders hoop ik dat ze dat wel even zullen doen. Uiteindelijk hebben we 2884 miles gereden in 23 dagen. Dit is 4644 km.

We worden door de taxi naar het hotel gebracht en we zwemmen nog een uurtje in het zwembad. 's Avonds eten we in het restaurant en relaxen lekker. Het is hier erg warm wordt er gezegd op het nieuws maar zo heet is het nu ook weer niet. Het is heerlijk weer! Nog 1 nacht en een halve dag, dan is de vakantie echt weer ten einde. 

Reacties

Jeannet A long time ago

Geweldig allemaal!! Veilige reis terug naar huis.
Love you xxxx

Ria A long time ago

wat leuk om zo jullie reis mee te beleven! we hebben er heel erg van genoten. Geniet nog van de "vlucht" naar huis. Tot vanavond
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!