Check, check, double check

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Maandag 24 augustus 2015
De dag dat we gaan beginnen aan onze reis langs de westkust van Amerika. We starten de dag vroeg, om 5.30 gaat de wekker, de laatste voorbereidingen, koffer vullen met dingen die echt nog mee moeten en om 6.30 staan de Lelieveldjes voor de deur en gaat de reis naar Schiphol. Vanwege het gevoel dat de koffer van ons iets te vol zit checken we handmatig in. Ja hoor, de grootste koffer weegt 27 kilo en dat is te veel. We kunnen 85 euro betalen of een tas vullen, die inchecken als extra bagage (soms zo handig dat Rob goldmember is van de KLM) en op naar de douane. Snel erdoor, kopje koffie en boarden. Wordt Tineke eruit gepikt, krijgt een check op explosieven, zo ook Jeffrey. Dan plekje zoeken in het vliegtuig......praatje pot verhaal van de piloot, zegt hij dat het het vliegtuig 5 dagen aan de grond gestaan heeft en het oliepeil eerst op druk moet komen voor we weg kunnen......dat duurt nogal ff en eindelijk na een uur vertraging gaan we lucht in.
Ondanks dat het vliegtuigeten is, smaakt het heerlijk, evenals het 1e glaasje wijn zo hoog in de lucht. In Los Angeles stappen wij over naar onze eindbestemming voor de komende 2 dagen Las Vegas. Ook in LA een uitgebreide check van Tineke en Jeffrey, waar zou dat toch aan liggen?? 
We hebben in Vegas al wel weer vertraging van een uur, we proberen het vandaag te  rekken tot 22 uur vanavond (dat is dan wel 7 uur dinsdagmorgen NL tijd!!!) als het lukt en ook nog even langs de Strip en ook nog even lekker eten. Daarna heerlijk 😍wegdromen in het Luxor in Vegas. We zijn er klaar voor! 

 

Reacties

Patrick A long time ago

Mooi zo! Lekker eten. Enjoy Las Vegas

Sonja en Jeroen A long time ago

Een goed begin van een mooie reis! Hopelijk onderweg geen bom checks meer voor Jeffrey en Tineke ;-)

Opa en Oma Louts A long time ago

Spannend allemaal maar wel genieten lijkt mij. Veel plezier xx

Judith A long time ago

Gelukkig goed aangekomen. Heel veel plezier. Xxx

linda ter haar A long time ago

super leuk om jullie reis op deze manier te volgen.
Blijf schrijven en dan blijf ik volgen. heel veel plezier luitjes.

astrid A long time ago

Leuk zo'n reisverslag. Ja dat Tineke en Jeffrey eruit gepikt werden geeft te denken. Ik zou zeggen herijking genieten. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!