LelieLouts in de wondere wereld van Las Vegas

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Dinsdag 25 augustus
Goed om nog even te vertellen, gistermiddag voordat we naar Las Vegas vlogen vertelde de piloot dat we nog niet mochten opstijgen omdat ....Barack Obama in Las Vegas was en dan gaat het luchtruim dicht! Dus nog even wachten.......gelukkig konden we vrij snel de lucht  in en na drie kwartier landen we eindelijk op Las Vegas. Zagen we ook Air Force One nog, wat een dag! 

Na een goeie nacht slapen om 9.00 uur op zoek naar een ontbijt. Was ook nodig....de deur van de kamer van Jeffrey en Suuz vertoont kuren.....gisteravond 3 keer naar de receptie voor een nieuwe sleutelpas. Het hotel is groot, slechts 4000 kamers, we slapen op de 10e etage, dus het is een flinke tippel lopen, maar afijn, na drie nieuwe pasjes ging de deur open...
Ontbijten op de Strip, waar ga je dan heen? Het is al flink warm, geen volle zon, is wel even lekker om te wennen. Het begint al druk te worden, in alle gokhallen is het ook al druk, waarschijnlijk heeft men er vannacht ook al gezeten. Veel toeristen en we voelen ons thuis, we zien er net zo uit! Na een heerlijke omelet op route langs de Strip, het kan niet op aan wat er is gebouwd. De mooiste hotels zijn gebaseerd op de grote steden zoals New York, Parijs en Venetië, prachtig om te zien. Gondels met zingende gondeliers in Venetian hotel, een echte Italiaanse sfeer. De Eifeltoren, het Vrijheidsbeeld en natuurlijk heel veel billboards met alleen maar reclame voor allerlei shows, de een nog spectaculairder dan de ander.
We leggen zo’n 13 kilometer af en keren aan het eind van de middag terug naar het hotel voor een duik in het zwembad. Eerst nog even een nieuw slot in de deur van de kamer  van Jeffrey en Suuz, bleek weer niet open te gaan. Security gebeld, heel veel “sorry guys...”......even wachten maar dan heb je ook wat. Deur geforceerd, nieuw slot en alles doet het.
Even lekker relaxen bij de pool. ’s Avonds met de bus een ritje naar Fremontstreet van ruim drie kwartier, het is opnieuw erg druk overal. Eindelijk op Fremontstreet en daar is het nog  gekker dan op de Strip, muziek, optredens, veel bedelaars, artiesten, tentjes met koopwaar, kortom volop geluid en licht. Dan eten in een soort Ierse pub met lekkere Fish & chips en voor de mannen een steak, dat smaakt!


Dan met de bus weer terug, uitstappen bij het Bellagio hotel voor de adembenemende show met de fonteinen. Dit alles op muziek gecomponeerd door Tiesto, geweldig.
We wilden nog gaan gokken in het hotel maar dan merk je dat je een nachtje overslagen hebt, we zijn moe. Dus terug naar het hotel en gokken doen we morgen.....kan best!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!