Op weg naar de Grand Canyon

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Woensdag 26 augustus
Vandaag richting de Grand Canyon, een kleine 500 kilometer rijden. We gaan eerst een Starbucks halen en dan toch even 5 dollar vergokken in de trekautomaat. Jeffrey is snel klaar, speelt per ongeluk op 25  rijen tegelijk en is in een keer uitgespeeld. Foutje, bedankt! Rob gaat het beter af en kan een paar minuten lekker doorspelen, moet wel even hulp vragen aan een bediende. We snappen niet zo heel goed hoe het allemaal werkt. 
Rond de klok van 10.00 uur de auto in en richting een supermarkt, we halen zelf ons ontbijt. We hebben snel een mall gevonden, we halen veel lekkers en wat zo gewoon is in Amerika doen wij ook......voor de mall aan een tafeltje een soort van picknick doen, het smaakt heerlijk met het tafelkleed van Tineke!
Dan richting de Canyon, op de weg erheen kom je langs de Hooverdam. Een indrukwekkend bouwsel vooral als je je bedenkt waar het zich bevindt,  in de woestijn met flinke rotspartijen. De electriciteitsnet centrale levert de stroom voor 3 staten (Nevada, Arizona en California) Onderweg niet zo een mooi weer, maar dat Mg de pret niet drukken. Inmiddels is Tusayan aangekomen, de zon schijnt en wij mogen zo weet uit eten. Tot morgen!

 

Reacties

Karin & Wil A long time ago

Wat ontzettend leuk jullie te volgen, we genieten mee!
En vandaag dus de Grand Canyon, en helicopteren! Heel veel plezier!!!

Marjolein A long time ago

Toch wel erg leuk om te lezen spijt van dat ik het ook niet heb gedaan. Geniet ervan !!!

astrid A long time ago

Naar de Grand Canon, ik ben benieuwd hoe jullie dat ervaren.ik vond het werkelijk break taking, zo ongelofelijk indrukwekkend. Dus genieten toppers. Knuffel van ons

Judith A long time ago

Het begin van jullie reis is al helemaal geweldig en gelukkig ontbreekt Tineke d'r tafelkleedje niet. Geniet van al het moois in de Grand Canyon. Xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!