Wat kunnen spleten toch mooi zijn!

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Zaterdag 29 augustus
Voor de 1e keer een motel inclusief ontbijt. We nemen een heerlijke pancake, deze komt kant en klaar vers gebakken uit een machine, toast en een yoghurtje, het smaakt weer prima.
We gaan vandaag richting Page naar ons hotel Lake Powell resort.  Het ligt aan het Lake Powell wat het op een na grootste stuwmeer is van de VS. Het is vooral bekend om de watersport. 
Na een voorspoedige reis zijn we vroeg op onze bestemming. Ook hier weer een prachtige plek en een mooi hotel met zwembad en uitzicht op het meer.
Na een lunchpicknick op het grasveld gaan we de Antilope Canyon Tour doen. Een ritje in een oude auto (zonder airco, gewoon raampje open) en dan een soort grot in en je kijkt je ogen uit. Door de eeuwen heen is de canyon door wind en water uitgesleten waardoor een doorgang ontstaan is met glooiende, rode zandstenen wanden van zo’n veertig meter hoog.  De gids die ons rondleidt weet precies waar de mooie foto’s te maken zijn en inderdaad, wonderschoon! 
We zijn warm en bezweet en gaan terug richting hotel voor een duik in het zwembad. Het is nog heerlijk zonnig en met een glaasje wijn en bier is het genieten. 
Na een prima diner doen we nog een wijntje voor onze kamer en we gaan op tijd slapen, we zijn gewoon moe. 

 

Reacties

Sanne Bloemendaal A long time ago

Hoi,
Als de dag van gisteren !! Alles wat jullie beschrijven komt bij ons zo weer ons netvlies. Die hele mooie Glen Canyon stuwdam waar je prachtige foto's kan maken en midden op de brug hebben ze zelf uitsparingen gemaakt om mooie foto's te maken.
Ook wij hebben de Antilope Canyon Tour gedaan. Eerst een stukje door de het mulle zand en dan de grot !! Adembenemend en onze gids wist te vertellen dat je ( als je goed kijkt) in de rotsen zelf sommige gezichten zag.

Hans en Ingrid A long time ago

Ha travellers!
Zojuist de verhalen gelezen, wij zijn ook aangehaakt!
Leuk hoor, om zo mee te genieten. Het klinkt allemaal prima en de foto's onderstrepen dat!
Heel veel plezier toegewenst en blijf schrijven.
Groetjes!

Patrick A long time ago

Gelukkig hebben jullie allemaal een afgetraind lichaam, anders hadden jullie nog een zware toch gehad door al die smalle doorgangen:p
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!