Wij hebben vandaag iets te vieren!!!

Door Rob Lelieveld - A long time ago

Dinsdag 1 september
Rob is vandaag 35 jaar in dienst bij EY en dat moet gevierd worden. Jeffrey en Suuz hebben beiden een EY-outfit aan en staan daarmee voor het ontbijt voor de kamerdeur, lachen!
Vandaag gaan we naar Zion in de staat Utah. We hebben een voorspoedige reis en gaan meteen op pad zodra we in Zion aankomen. De chauffeuse van de shuttlebus adviseert ons een restaurantje, Oscars, waar we kunnen lunchen. We leren steeds beter omgaan met de porties hier en bestellen voor twee en delen dit door vier, dan is het nog meer dan genoeg.
We gaan vanmiddag naar het Zion National Park wat bestaat uit een groot ravijn met diverse nevencanyons, door de Virgin-rivier uitgesleten in een rotsplateau. Aangezien veel inwoners van dit gebied mormonen waren, komen veel namen uit de bijbel. De mormonen beschouwden de stenen terrassen als de natuurlijke tempel van God in de hemelstad Zion. Ook dit is weer een wonderschoon natuurgebied, heel anders dan de vorige. We lopen langs de rivier de Virgin en we wijken soms wat af van de paden, lekker avontuurlijk, volgens Rob. We maken weer heel wat foto’s en hebben het warm, het is rond de 35 graden! We maken een hikingtocht van ongeveer 4 kilometer en koersen dan terug naar het hotel voor een duik in het zwembad. Natuurlijk met een glaasje wijn en bier. We zijn nog steeds in de staat Utah, wat nogal droog staat qua alcohol.
Vanavond dineren we in het hotel en vanwege Rob zijn jubileum trakteert hij ons. Het eten smaakt meer dan prima en we eindigen met een dessert. We hoopten op een normale portie brownie, maar dit is weer een gigaportie waar we met z’n vieren van eten.
We eindigen de dag met een afsluitertje op het balkon en liggen om 23 uur op bed, moe maar voldaan!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!